Okategoriserade

Smakråd, vad tycker ni?

Jag är jättesugen på att köpa med mig några fina, somriga, luftiga långklänningar till Brasilien. Jag hade gärna haft några mönstrade i somriga färger typ turkos, rosa, korall eller nån fin orange färg. Puderrosa, ljusrosa eller vitt hade jag heller inte tackat nej till 🙂 Men mest av allt vill jag ha en i varmt leopardmönster. Jag vill inte ha för ”grått” om ni förstår hur jag menar, då känns det för vintrigt… Jag hittade en på Miinto som jag gillade, men tyvärr så var leopardmönstret inte riktigt så varmt i verkligheten som jag ville. Nu undrar jag vad ni tycker. Tycker ni att den funkar som sommarklänning?

20131106-191046.jpg

20131106-191102.jpg

Det syns inte bilden, men kjolen är gjord i transparent tyg och det är en innerklänning under som bara går ner en liten bit och slutar ovanför knäna. Så klänningen är verklig luftig. Jag tänker också att jag kanske har valt en för stor storlek. Framifrån så sitter den nämligen inte så tajt upptill… Svårt för er att se, men vad tycker ni om färgen?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.