Okategoriserade

Barnvagnspromenad

Första barnvagnspromenaden gick bra. Tog tyvärr aldrig nån bild för på vägen dit blåste det så kallt och på vägen hem fick jag så ont så jag glömde bort att fota. Lucas sov hela vägen dit och hem, gav knappt ifrån sig några ljud alls haha! Jag blev orolig när det blåste så kallt så vi hängde en filt över vagnen och sen kollade jag honom jätteofta! Men han mådde bara finfint. Jag tror det blev lä där han låg i den varma gosiga mjukliften som vi använder i liggdelen.

I affären var det flera sol vände sig om och tittade på Lucas och sa åhh va söt! Jag är inte van vid att få kommentarer så men jag blir lika glad varje gång 🙂 han är ju så söööt haha!!!

20130329-135232.jpg

2 Comments

  • jessy

    Nu när vi var i affären reagerade jag på hur många som egentligen röker. Och dom gör det utanför affären. Sen hur höga ljud det är ute och jag var tvungen att sprita händerna innan jag ens ville ta i Tuva.. Haha nojjig jag vet. Men för mig så kan jag knappt ha tv på utan att jag tkr att det är högt :p

  • Emma

    Ja visst är det många som röker! Men nu när jag har varit så många svängar till sjukhuset så har jag blivit mest chockad över alla som står utanför entrén till BB och röker! Och där får man inte ens röka! Värst av allt är att dom tar med sina nyfödda ut i den där BB-vagn-baljan och står och röker precis jämte! Det är ju för faaan helt sjukt ju!

    Jag spritar också mina händer så fort jag har varit i affären, sjukhuset, BVC eller offentliga toaletter innan jag tar i Lucas. Man vet ju inte vem som har tagit i det som jag tar i innan mig.

    Här hemma har vi på högt ljud (lagom) på TVn jag vill att Lucas ska vara van vid ljud så att han kan sova även om vi har gäster och pratar högt och sånt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.