Okategoriserade

Bajs och kiss hos svärföräldrarna

Ibland är det bajs och kiss att bo med svärföräldrarna och svåger etc. Idag är det bajs och kiss. Jag är så sur just nu att jag inte vet var jag ska börja. Egentligen kanske jag Hej!!! Jag är så sur just nu att jag inte vet var jag ska börja. Egentligen kanske jag inte har rätt att vara sur just nu. Men jag har laddat så länge att jag har fått ett sånt jäkla utbrott så att jag är så jäkla arg att jag gråter på samma gång. Jag har skällt ut Jairs brosa för att han har satt för tajta trosor på Bruna och skällt på Jair för att han inte ville lyssna på mig igår. Fan. Känns piss just nu… har rätt att vara sur just nu. Men jag har laddat så länge att jag har fått ett sånt jäkla utbrott så att jag är så jäkla arg att jag gråter på samma gång som jag skriver detta. Jag har skällt ut Jairs brosa för att han har satt för tajta trosor på Bruna och skällt på Jair för att han inte ville lyssna på mig igår. Fan. Ingen fattar varför jag är arg och jag kommer aldrig kunna förklara för portugisiska är inte mitt språk. Känns så jävla piss just nu…

5 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Klart du har rätt att känna såhär. Jag är grymt imponerad av dej att du orkar bo med svärföräldrarna och annan släkt så länge. Det klart det tar på krafterna ibland eftersom det inte är din hemmiljö. Hoppas det känns bättre snart. Stor kram

  • a

    Språkskillnader plus kulturskillnader är oerhört frustrerande stundtals gånger speciellt när man grälar o man inte kan uttrycka sina tankar verbalt då blir det istället att man visar det på annat sätt. Jag själv är uppväxt i Sverige men har föräldrar frän annat land o kan känna mig så frustrerad över deras mentalitet ibland, kulturkrock , generationskrock osv men tänker att det går inte att ändra på. Ta en dag i taget! Du får känna dig ledsen och arg.

  • Stephanie

    Jag kan verkligen förstå dig. Min amerikanska svärmor har otroligt extrema åsikter ibland och vill gå emot hela världen, hon tycker till exempel att vi ska ’home schoola’ vår dotter, amma tills hon är 2 år, inte äta fisk längre eftersom hon är säker på att det är radioaktiva ämnen i all fisk osv. Visst pratar jag engelska i stort sett flytande men det är en annan sak om man går in i en diskussion och blir upprörd, då hade jag önskat att jag bara kunde byta till svenska och på så sätt låta mer smart 😉 Vi bodde i hennes hus i två veckor och jag ville ut efter 2 dygn. Det är imponerande av er att klara av att bo såpass länge tillsammans, vem man än bor med så blir det ju alltid vardagskonflikter. Härligt att du står på dig! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.