Okategoriserade

Aquazumba och pappa-son-stund

Åh nu är det äntligen dags för fredagsmys. Just nu sitter jag på soffan och njuter av att jag är nyduschad och nyss hemkommen från ett pass i Aquazumba. Så himla härligt att ta helg när jag har tränat så här bra som jag har gjort denna veckan! Kroppen mår bra och jag mår bra.

Jag ammar fortfarande fullt så efter aquazumban fick jag skynda mig hem och cirka 5 min innan jag kom hem blev Lucas riktigt ledsen. Lille skrutten! Men direkt när han fick komma i min famn så blev han lugn och mumsade i sig lite mat och kort därefter somnade han tungt i min famn. Han har inte lärt sig att somna hos Jair än. Jag tror att det är för att det är jämt jag som har hand om Lucas, så jag tror faktiskt det är riktigt bra för pappa Jair att han får ha Lucas för sig själv när jag tränar. Lite pappa-son-stund 🙂

Nu blir det fredagsmys. Ska nog norpa några chips med lite dip på 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.