Juice och cake pops i Oster Versa

Nu har vi provat att mixa lite allt möjligt med värsting blendern Oster Versa från Acreto. Vi har provat allt från att göra slät juice till att krossa is och kakor 🙂 Jag skrev ett lite mer informativt inlägg om blendern HÄR! Nu tänkte jag dela med mig av vad vi har gjort och lite goa recept 🙂

 

På bilden till vänster gjorde Jair en helt vanlig morgonjuice av frusna jordgubbar, vatten och socker (Jair vägrar dricka utan socker). På bilden till höger mixade jag oreo-kakor för att göra cake pops till Lucas kalas.

Först gjorde jag glutenfria cake pops så jag mixade bara ett paket. Det var jättelätt och inga problem alls. Men sen när jag skulle göra vanliga cake pops så hällde jag i 4 paket på en gång i blendern och det gick inte lika bra. Blendern mixade allt som knivarna kom åt men det vita mellan kakorna gjorde kakorna lite kletiga och det packade sig längst ner i botten på blendern så att resten av kakorna inte kunde hoppa ner. Så ska man mixa kakor med klet så får man hålla sig till ett paket åt gången. Helt överkomligt 🙂

Recept på cake pops:

1 paket Oreo cookies
3 msk philadelphiaost
100 gram Marabou Mörk Bakchoklad eller vit choklad
Strössel

Mixa oreokakorna i blender/mixer så att dom blir till smulor. Lägg upp på ett stort fat eller tallrik och mosa ihop med philadelphiaost. Forma till bollar och tryck på ett grillspett eller på cakepops-pinnar. Om det är svårt att forma bollarna för att dom är för smuliga så är det bara att mosa i lite mer philadelphia. Smält chokladen över ett vattenbad och doppa klubborna i chokladen och sen i strösslet.

Cake popsen är superenkla! Kanske perfekt fika till nu i påsk?

Imorgon är det skärtorsdag så då kommer det upp ett recept på uppfriskande Strawberry Daquiri här på bloggen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här