Äntligen igång med träningen igen!

Wiie vad jag känner mig grym! Jag kom äntligen iväg till gymmet idag och nu känner jag mig aspepp! Tänk att det ska vara så svårt att komma igång ibland. Hoppas verkligen att jag lyckas hålla motivationen uppe den här gången. Jag funderar på att köra en ny omgång av Fitnessfighten i oktober, men då kommer jag få laga all mat själv och det är ju förstås lite jobbigt, men det är kanske värt att göra det ändå för att nå mitt mål som jag satt upp? Jag har ingen aning vad jag väger längre, men jag vet att det var cirka 2-3 kilo över målet sist jag kollade och även om det inte spelar så stor roll så är det ändå gött att känna att man har klarat målet…

Vi får se… om jag bestämmer mig för att köra Fitnessfighten igen, är det någon som vill vara med och köra? Det är mycket mer peppande att köra tillsammans med andra tycker jag och Jair vill inte haha! Även om det inte är “In Real Life” så hade det varit kul tycker jag 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här