Vad är det är för djur?

Det rör sig lite spännande djur i vår trädgård om nätterna. I vintras var det månad spännande fotspår och i våras hittade vi en mystisk bajs som såg ut som en hundbajs men det är ju ganska ovanligt med vilda hundar som stryker omkring i Sverige så därför tippar jag på att det är nåt annat djur. Ett tag så var det många hål i gräsmattan också men det visade sig att det bara var Jair som hade rensat ogräs – skönt när det mysteriet blev löst 🙂

Men nu har vi ett nytt mysterium i trädgården som inte Jair är skyldig till och det är en gigantisk grop under staketet över till grannen och så en likadan bajs som vi hittade i våras. Vem är skyldig till denna tror ni? Kolla videon.

Några av grannarna har sett en grävling stryka omkring i området… och jag fick nyss veta att den har setts i grannträdgården så det kan nog vara en grävling. Eller vad tror ni?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Jag tycker det ser ut som att det är grävt för att komma under staketet, men staketet är ju inte ens högt och det är lätt att klättra på. Men det måste ju vara ett djur som inte kommer under staketet utan att gräva och som inte kan klättra.. Är inte sorkar och mullvadar rätt små?

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här