Äntligen fredag!

Äntligen fredag!! Fredagar är verkligen lika speciellt även fast jag är ledig från jobbet alla dagar i veckan! Nu har jag städat hela lägenheten och tagit hand om smutstvätt och disken. Jair kommer bli glatt överraskad när han kommer hem. Nu ska jag sätta mig en stund i solen och kanske blir det en liten promenad till Backaplan också innan Jair kommer hem. Då ska vi nämligen grilla! Mums!!! 🙂

20130524-110309.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. jessy

    Vilken härlig bild på er! Gud va hurtig du är! Jag har hunnit få i mig frukost. Väljer mellan att städa eller åka in en tur till stan.. Men för att kunna göra ngt av det vill jag att min jättetrötta tjej kan somna så jag kan fixa mig!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här