Okategoriserade

Ingen känsel och bristningar

Jag skrev ju förra veckan att jag inte hade nån känsel i huden på bröstet. Jag har fortfarande inte det. Men ibland känns det som det kliar lite och då kliar jag utan att tänka på det och när jag inte känner nåt kliar jag hårt och då kliar det ännu mera. Jag är orolig att jag ska klia för hårt så jag försöker att inte klia alls, fy vad jobbigt det är!

Hur som helst så tycker jag det är lite läskigt så jag googlade runt lite mera på det idag och då såg jag att det verkade vanligt med mammor som fått bristningar fick minskad känsel i huden på magen. Jag har lite mera bristningar på det bröstet så det kanske är därför. Hoppas det är därför, för usch.. Jag blir så orolig just när det är på brösten…! Fy!

Nån av er som märkt att ni fått minskad känsel i huden där ni har fått bristningar? Det märks jättetydligt om man kliar sig!!!

3 Comments

 • Amanda - BF 130613

  Jag hade så jättelänge innan jag fick bristningar på insidan av låret. Det kändes riktigt obehagligt men så fort bristningarna var där kändes det som vanligt igen.

  • Emma

   Tack för era svar! Himla skumt det där! Men skönt att veta att jag inte är ensam iaf… 🙂 känner mig lite mindre orolig nu 🙂

 • Josephine

  Ja nu när du säger det. Jag har oxå mycket bristningar på ena bröstet och har för mig att det kliade ganska mycket där i början. Huden tänjs ju ut och därför kliar det. Och det är nog inte omöjligt att man kan tappa känseln av det oxå. Så det är nog ingen fara! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.