Okategoriserade

Lucka 5 är öppen!

Godmorgon!

Nu är det dags att öppna lucka nummer 5!

Lucka 5

Bakom lucka 5 finner vi Barnmatsburken! På Barnmatsburken.se hittar ni ultimata lösningen för att frysa in barnmat och bröstmjölk. Bitarna från formarna passar i vanliga barnmatsburkar av glas och dessutom är dom helt giftfria! Formarna består till 100 procent av silikon och fria från Bisfenol A, även kallat BPA (BPA-free) och ftalater. Idag kan ni tävla om att vinna 1 set med frysformar i valfria färger och 1 set med knäckplåt och knäckformar i silikon i valfria färger! Knäckplåten och knäckformarna är en helt ny produkt som lanseras nu i december, ni hittar dom på pufz.se HÄR! Perfekt nu till jul!

Idag vinner alltså en av er:

 • 1 smakportionform för barnmat
 • 1 portionsform för barnmat
 • 1 knäckplåt
 • 1 förpackning med knäckformar
 • Det totala värdet på hela vinsten är 498 kr! Missa inte detta!

  20131202-233254.jpg

  Det enda ni behöver göra är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
  • Kommentera inlägget och svara på frågan: Vad är det mest udda du kryddat din knäck med? ”Kryddan” måste självklart gå att äta och gör att smaken på knäcken får en extra knuff i rätt riktning.

  OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
  Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

  Lycka till!

  51 Comments

  Leave a Reply

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.