ÅKER TILL FJÄLLEN – EMMA ÄR JÄTTERÄDD | VLOGG

Äntligen! Nu ligger vloggen uppe från Branäs 🙂 Lucas blir riktigt vass på sitt skidåkande. Han är både duktigare och modigare än mig och tar med mig ut på äventyr som jag sent ska glömma! Bland annat åker vi barnbacken Nintendoland som ligger på toppen av berget och det är där det händer, plötsligt får jag inte stopp på mina skidor…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Malin

  Asså va duktig han är Lucas! Själv har jag aldrig stått på ett år skidor😅ni det ut att ha riktigt roligt 😍

  Svara
  • Emma

   Tack! Visst är han! Ja, det hade vi verkligen 🙂 Men åhhh då måste du testa 🙂 Jag var 13 år första gången jag åkte skidor, 23 år andra gången och 32 tredje gången. Jag är fortfarande nybörjare men tycker ändå det är sjukt kul 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här