Fotokurs för mammor – Snabbspola till en fotografs nivå på 6 veckor!

Ni är många som tipsat mig om att jag borde skaffa mig en hobby att grotta ner mig i nu när jag är hemma, mammaledig under coronapandemin. Jag håller verkligen med er, jag behöver något som känns uppfyllande och gör att jag känner att jag “åstadkommer” något så jag signade upp mig på en minikurs i fotografering som Louise på Wanderings håller i. Hon är en galet duktig fotograf och jag har alltid sett upp till hennes förmåga att fånga ögonblick med känslor på bild. Hennes bilder är sååå mycket mer än bara bilder, hennes bilder berättar något. Minikursen gick ut på att vi skulle damma av våra systemkameror och komma igång att fota dom där små vardagsstunderna som man upplever varje dag när man är hemma med sina barn. Jag trodde först att det skulle vara vardagsmat för mig eftersom jag fotar med kamera till bloggen varje dag, men det var det verkligen inte! Kursen öppnade mina ögon för ett helt nytt sätt att fota och uppleva vardagsstunderna på. Det gav mig inspiration som jag inte alls hade räknat med och nu känner jag mig exalterad över nästa kurs som börjar 1:a februari där vi ska få lära oss systemkamerans manuella läge!

Nästa kurs heter “Ett liv dokumenterat” och är också för oss mammor. I kursen kommer vi få lära oss det manuella läget på systemkameran en gång för alla! Vi kommer även få lära oss mer om redigering, ta berättande bilder, olika sorters ljus m.m – läs mer om allt kursen innehåller HÄR! Den här kursen kommer ge en chans att snabbspola till en fotografs nivå på bara sex veckor!

Här är några exempel på hur tidigare deltagare utvecklats när dom har gått kursen:

Det känns faktiskt oerhört värdefullt att använda den här tråkiga tiden på året, dessutom i isolering, till att behärska kameran en gång för alla. Det är ju faktiskt nu som jag verkligen har tid och då har jag ju dessutom grejat fotokunskaperna innan sommarn. Jag ser verkligen framemot att kunna ta bilder som är såpass bra att dom är värda att förstoras och hänga upp här hemma 🙂

Beskrivning saknas.

Om du också är intresserad av att gå kursen, anmäl dig nu! Registreringen stänger om bara 3 dagar (28:e januari 23.00)! Gör denna tråkiga tid till något kreativt som du kommer ha glädje av resten av livet! Anmäl dig till kursen HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här