Vlogg

ÅKER PULKA OCH LEKER I SNÖN | VLOGG

– Videon innehåller samarbete med Upgrit –

Nu kommer en ny vlogg med oss! Den här veckan får ni hänga med oss till pulkabacken och när vi bygger en snögubbe i trädgården. Jag börjar känna mig lite piggare igen efter ha känt mig väldigt nere under hösten. Ni får tips på bra kosttillskott från Upgrit och en grym rabattkod!

Ni hittar alla produkterna från Upgrit HÄR!
Använd min rabattkod ”PASMALLEN15” så får ni 15% rabatt!

Eftermiddagen avslutas med en promenad i Öjersjö och en fika på Bertilssons Café. Innan läggdags hoppar jag i träningskläderna och kör ett av Sandra Fribergs träningspass på YouTube. Sist men inte minst blir det godnattsaga för alla tre kidsen, just nu läser vi Musse & Helium.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.