Danmark

Weekend i Danmark del 5 – Hemresan

– Pressresa med Stena Line –

Hemresan kunde verkligen inte blivit bättre än den vi fick med Stena Danica! På Stena Danica finns det nämligen en The Reef Bar som är helt fantastisk! Färden mellan Fredrikshavn och Göteborg har aldrig känts så kort som den gjorde i söndags när vi tillbringade nästan hela resan i The Reef Bar! 🙂

c58b0941-79bd-4828-82ad-71aec6083823-1
org_dsc03918-1
org_dsc04030-1
org_dsc03886-1

Alltså, ser ni hur fantastisk miljö!! Stena Line har verkligen lyckats få till den rätta beachstämningen, precis som den som finns på The Reef i Fredrikshavn. Vi beställde in drinkar till oss och barnen, snackfood, hamburgare och wraps och mumsade i oss medan båten tuffade på över Kattegat.

org_dsc03939-2
org_dsc03929-1
org_dsc03893-1
org_dsc03944-1

Alla barnaktiviteter (utom leklandet Happyworld) skedde också i The Reef Bar vilket var helt perfekt för oss vuxna som kunde luta oss tillbaka och koppla av under tiden. Stena Lines personal dukade upp med pyssel till barnen och senare var det dags för barndisco. HUR KUL SOM HELST! Avslutningsvis kom tumlaren Happy och då var det dags för kramkalas 🙂

org_dsc03948-1
org_dsc03966
org_dsc03971-1

Mina barn brukar inte vilja kramas så mycket, vilket är HELT okej, så jag tog nästan för givet att ingen av dom skulle vilja krama Happy. Jag frågade såklart men när dom sa nej så sa jag inget mer om det. Plötsligt, när kramkalaset nästan var slut, ropade Isadora med gråt i rösten ”JAG VILL KRAMA HAPPY!” Men åhhh, självklart! Vi ställde oss i kön och när det var hennes tur så blev hon plötsligt blyg. Jag sa att hon inte behövde kramas, att hon kunde göra high five istället. Hon var så blyg, lilla hjärtat, men utan att jag behövde säga något mer gick hon fram och kramade och gjorde high five och jag var stolt som en tupp! Inte för att hon kramade Happy, utan för att hon övervann sin blyghet och gjorde något som hon själv ville fastän det var lite läskigt 🙂

org_dsc04001-1
org_dsc03915-1
org_dsc03896-1

När alla barnaktiviteter i The Reef Bar var över så var det inte lång tid kvar på båtresan. Lucas hann med en kort lekstund i Happyworld och spela på en spelmaskin innan vi såg land. Det var kanonfint väder ute så vi gick ut på däck för att se när båten åkte in i Göteborgs hamn. Såååå himla härligt!

org_dsc04037-1
org_dsc04073-1
org_dsc04062
org_dsc04064

Vilken fantastisk helg vi har haft! Vi har verkligen haft sååå himla roligt hela resan! Om jag skulle beskriva den här resan med ett enda ord så skulle det bli SKRATT. Vi har skrattat tills tårarna sprutar och magmusklerna värker, vi har haft så himla roligt tillsammans. Det här är verkligen en resa som jag kommer minnas resten av mitt liv!

Tips för alla er som också blir sugna på ett besök på The Reef eller nån annanstans i Danmark 🙂 Spana in Stena Lines erbjudande på resor till Danmark! Om ni bokar er resa till The Reef genom Stena Line får ni nämligen 20% rabatt på boendet och båtresan!

One Comment

  • Helena

    Ni verkar ha haft det fantastiskt! Mina barn är i samma ålder som dina, 5,5 och 3, så jag tänkte att det här vore superkul för oss också. De har aldrig åkt en så stor båt så bara det vore häftigt för dem. Igår bokade jag en tripp för vår familj till The Reef! Vi åker om två veckor och barnen längtar redan. Jag med! Tack för all inspiration!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.