Okategoriserade

Hjälp med inredning!

Nu när barnen är såpass stora så tänker vi att vi inte behöver den här lekhörnan längre. Barnen leker ändå inte så mycket här eftersom dom har roligare leksaker på sina rum. Frågan är bara vad vi ska ha här istället? Har ni några bra förslag? Vad har folk för saker i sina vardagsrum som skulle passa här?

Jag förstår att det kanske är svårt att komma med bra tips när man inte ser resten av vardagsrummet så här kommer två bilder till ?

Jag tycker det är svårt att komma på vad vi skulle kunna ha där istället eftersom altandörren och trappan är där den är… hoppas ni har några bra idéer 🙂

15 Comments

 • Carina

  Svårt att se på bara en bild. Det hade varit lättare om man fått se hela vardagsrummet . Så man kan föreställa sig hur det ser ut hemma hos er.

 • Erika

  Jag skulle säga ett sideboard med lite fina saker på och kanske någon poster/tavla ovanför alternativt en sting-hyllekombinstion. Eller en Labyrinthylla ovanför. Så kul med inredning! Lite avis på er som får fixa, renoverade hela ovanvåningen förra sommaren och är så nöjd.

 • Elin

  Låter som en underbar resa ni var på! Vart lite sugen på att åka den! Hur länge åkte ni båt? Hur många nätter sov ni i Dannmark? ?

  • Emma - På Smällen!

   Ja det var verkligen en underbar resa! Det tog cirka 3,5 timme mellan Göteborg och Fredrikshamn och vi sov två nätter i Danmark. Det går bra att sova bara en natt också om man inte vill göra något mer som vi gjorde (vi åkte till Fårup sommerland). 🙂

 • Elisabet

  En byrå eller skänk. Foton på barnen eller tavlor ovanför, gärna ”ojämnt” placerade (alltså inte i rak rad). Svarta ramar som tar upp färgen från soffan och lampan, och bryter av mot den vita väggen.

  Eller ett vitrinskåp med fina glas o.d

  • Emma - På Smällen!

   Åh smart! Vi har lite finare glas men ingen bra plats att ha dom på så ja det är faktiskt en bra idé. Jag är även sugen på en byrå eller ett snyggare avlastningsbord 🙂 Eller hyllor 🙂 Bra idé med fotoramar och ojämnt placerat 🙂

 • Lina

  En byrå med fina saker på, nån blomma, lite ljus och något mer som ni tycker om – sen en spegel eller tavla på väggen ovanför 🙂 I byrån kanske ni kan ha några av barnens spel eller så, något ni kanske använder vid vardagsrumsbordet även om de inte har lekhörnan kvar där nere.

 • Nina

  Bokhylla! Ställ in barnböcker i barnens ögonhöjd för att det ska bli roligt och enkelt för dem att välja böcker att läsa. Pyssel, färgpennor, ritpapper och liknande kan också få plats.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.