Grattis på morsdag!

Grattis på morsdag alla underbara mammor därute! Jag hoppas att någon har firat/uppvaktat er lite där hemma. Själv har jag fått sovmorgon och blev både förvånad och överraskad när jag vaknade av Victors röst ”Grattis på morsdag dag, älskling”. När jag slog upp ögonen stod han där med tända ljus, bubbel och en present till mig! Det hade jag verkligen inte räknat med!

I presenten låg träningskläder från Stronger! Asså, om ni visste hur länge jag har önskat mig just dom här! Jag har velat ha dom ända sedan Isadora var bebis och jag såg att min granne Antonia hade köpt dom, men jag har varit för snål mot mig själv… haha! TACK ÄLSKLING! Jag fattar inte ens hur han har snappat upp att jag ville ha just dessa träningskläder! Det ska bli riktigt kul att gå till gymmet i dessa 🙂

Idag har vi inget särskilt planerat, Jair ska ha barnen och jag känner för att bara koppla av och mysa med Victor. Min egna mamma ska jag uppvakta under veckan och bjuda henne på lunch 🙂

Vad hittar ni andra mammor på idag?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här