3 månader IDAG!

Tidigare i veckan tittade jag i kalendern och såg att idag är det vår “månadsdag”. Idag har jag och Victor varit tillsammans i en, två… öhh tre månader…! Det känns så löjligt lite i jämförelse med hur det känns! Det känns som vi har känt varandra hela livet eller åtminstone varit tillsammans i flera år. Det känns som ett skämt att jag bara varit tillsammans med den här mannen i 3 månader när det känns som vi känner varandra utan och innan.

Det är nog det som är grejen med mig och Victor, vi fick en djup kontakt redan från början och delade saker som ingen av oss delat med någon annan förut. Vi båda är känslomänniskor, vi pratar gärna om känslor på ett djupare plan och vi är experter på att läsa av varandra. Jag behöver inte säga något för att Victor ska förstå att jag är nere eller känner mig stressad. Han känner det direkt och gör vad han kan för att underlätta för mig och jag gör samma sak för honom. Jag tror det är det som gör att vi har en så harmonisk och fin relation.

Jag tänker ofta på hur häftigt livet är, att något ledsamt som händer kan föra med sig något som är så mycket bättre. På nyårsafton sa jag till mig själv att 2019 skulle bli mitt år, men trodde jag verkligen det? Nej. Jag trodde aldrig att mitt liv kunde bli så bra som det är nu. Jag är så lycklig!

Jag blir fortfarande lika överraskad varje gång han uppvaktar mig! Jag är så tacksam!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Sara

    Så underbart o ha hittat en kille som kan prata kännslor, lyckliga du ? Jag o barnens pappa separerade pga att han inte kan prata om d mesta o när jag försökte prata om vad i vårt liv som kunde göras bättre med positiv klang så vände han d så d blev mitt fel, men han förstår inte hur han är delaktig i till att förhållandet tog slut.
    Kan du hitta din drömprins så kan jag d med ☀️

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här