Okategoriserade

Walles PR & Event i Malmö med bloggligan

Nu är jag hemma på soffan igen efter en heldag i Malmö på Walles PR & Event! WOW vilket event Emelie hade ordnat, vilken förjävla grym tjej hon är alltså! Jag ska berätta allt under nästa vecka. Nu ska jag titta på Orange is the New Black med min älskade tålmodige sambo, som för övrigt fick en spontan present med Björn Borg kallingar och duschtvål. Jag har riktigt dåligt samvete för att jag har varit borta så mycket, Jair har fått göra allt själv ända sedan missfallet. Jag har typ flytt hemifrån eller vad man nu ska säga, så december-månad får bli en famijemånad 🙂 Jaja, nog om det nu 🙂

Jag har i alla fall haft hur trevligt som helst med den här fantastiska bloggligan 🙂

IMG_2684.PNG

Rebeckas familj, Sandra Cederbom, TappaKilon, jag, Thaimorsan

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.