Okategoriserade

Vobba och inte vara otillräcklig

Skön jobb/vab-dag idag! Jag har hunnit med massor av jobb innan Lucas vaknade och även en hel del under dagen. Ibland får jag dåligt samvete för att jag jobbar när jag vabbar, men om jag inte jobbar och jag vet att det finns massor av viktiga saker på jobbet som kräver min uppmärksamhet så känner jag mig otillräcklig där istället. Så ibland väljer jag att ta där det är värst. Idag gick jag upp snortidigt och jobbade en halv arbetsdag innan Lucas ens hade vaknat och under dagen så har Lucas fått leka lite själv. Datorn fick till och med hänga med i badrummet när Lucas ville bada. Jag har väldigt höga krav på mig själv som förälder och det gör att jag ofta har dåligt samvete, men jag har insett att det gör mer skada en nytta att jämt gå runt med det dåliga samvetet. Idag är jag nöjd med min insats. Jag har tillgodosett Lucas behov och sett till att viktiga leveranser från mig har kommit in till mitt jobb. Idag har jag varit sjukt effektiv och jag tänker inte ha dåligt samvete för det.

Nu ska jag mysa lite på balkongen och leka med Lucas och hans Bobby CAR. Han är lite piggare nu, även om han är väldigt gnällig, snorig och hostig. Imorgon får pappa vabba 🙂

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.