Vlogg

Vlogg | Vi shoppar loss!

Nu är det dags för en ny vlogg igen. Dagens vlogg spelades in i helgen när vi besökte Hede Outlet i Kungsbacka som är den enda platsen som Jair gillar att shoppa på 🙂 Lägg märke till att det är HAN som tjatar på MIG för att få åka dit och inte tvärtom HAHA! Och det här inlägget och vloggen är såklart osponsrat annars hade jag märkt upp den 🙂 Häng med oss på den bästa shoppingturen på lääääääänge!!

Om ni gillar det ni ser – GILLA – KOMMENTERA – PRENUMERERA 🙂 Det hjälper mig på youtube så jag blir jätteglad om ni gör det 🙂

Sandalerna jag visar i videon finns HÄR (annonslänk).

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.