Vlogg | Vi shoppar loss!

Nu är det dags för en ny vlogg igen. Dagens vlogg spelades in i helgen när vi besökte Hede Outlet i Kungsbacka som är den enda platsen som Jair gillar att shoppa på 🙂 Lägg märke till att det är HAN som tjatar på MIG för att få åka dit och inte tvärtom HAHA! Och det här inlägget och vloggen är såklart osponsrat annars hade jag märkt upp den 🙂 Häng med oss på den bästa shoppingturen på lääääääänge!!

Om ni gillar det ni ser – GILLA – KOMMENTERA – PRENUMERERA 🙂 Det hjälper mig på youtube så jag blir jätteglad om ni gör det 🙂

Sandalerna jag visar i videon finns HÄR (annonslänk).

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Linda

  Mysig vlogg!
  Hur upplevde du att storleken var på sandalerna? Sugen på ett par svarta nämligen! 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack 🙂 Ja, dom svarta är så fina! Jag skulle vilja ha både dom grå på bilden sol jag la upp och dom svarta 🙂 Jag har 37,5 i storlek och brukar alltid hamna mittemellan storlekarna men den här gången tog jag 38 och dom satt perfekt 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här