FEJKAR MITT MÅENDE | VLOGG

Den här vloggen kom upp lite senare än vanligt pga att jag deppade ihop. Jag är väldigt extrovert och tycker det är väldigt jobbigt att vara isolerad så här länge (ända sedan i mars). I den här vloggen biter jag ihop och ”fejkar” mitt mående…

Jag har fått frågor på om jag kan visa hur jag sminkar mig så jag visar en av mina sminkningar, vi bakar pepparkakor och vi åker iväg på en tipspromenad utomhus med familj och vänner.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma

      Jag isolerade mig helt i mars och blev dessutom av med jobbet. Under tidiga sommarn lättade vi lite på isoleringen och sen isolerade vi oss helt igen inför förlossningen. Och sen kom ju Corona tillbaka igen.

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här