Okategoriserade

VIP-bloggare BARNmässan i Karlstad

Jag har blivit utsedd till VIP-bloggare för BARNmässan i Karlstad i år! Jag har aldrig varit på den förut, faktiskt när jag tänker efter så har jag aldrig varit på barnmässan överhuvudtaget förut! Men jag har iaf hört mycket gått om BARNmässan från min granne som ju kommer från Värmland 🙂

Det är elfte året i rad som BARNmässan i Karlstad slår upp portarna med en helg fylld av underhållning, shopping, inspiration, tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 unika företag och organisationer samlas under ett tak fredag, lördag och söndag 27-29 mars. Min granne berättade att folk typ valfärdar dit för att köpa billiga barnvagnar som brukar auktioneras ut på mässan 🙂

Det kostar 120 kr/vuxen att komma in, men barn (under 15 år) kommer givetvis in gratis och mässan är fylld av aktiviteter såsom ponnyridning, ansiktsmålning och hinderbana som barn tycker är skoj! För varje inträdesbiljett går 10:- oavkortat till mässans insamlingsmål.

BARNmässan är unik i sitt slag som har ett specifikt insamlingsmål år efter år. Under de 10 första åren så har 792 245 kronor samlats in till organisationer som arbetar för att hjälpa barn över hela världen.

Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana. År 2010 byggde 27-åriga Susanna Benckert upp barnhemmet Shalom och gav 23 föräldralösa barn ett hem. Dessa barn har inga föräldrar men Susanna öppnade sitt hjärta och gav dessa barn en familj. Sedan 2010 driver Susanna barnhemmet helt på egen hand och hon får enbart hjälp genom svenska bidragsgivare. Kika mer än gärna in på http://blogg.loppi.se/ghanabarnmassan/ för att läsa Susannas egna ord om livet med alla underbara barn i Afrika.

För mer information om BARNmässan i Karlstad kika då in på www.barnmassan.se, https://www.facebook.com/barnmassan?fref=ts och följ gärna BARNmässans instagram @BARNMASSAN.

Har ni tänkt åka dit? Hoppas vi ses väl där! 

barnmässan i karlstad

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.