Okategoriserade

Vinterbloggmiddag 2016 – Vinnarna av bästa blogginlägg

Jag, Thaimorsan och Linda & Mia på L&M events håller fortfarande på med efterarbetet av Vinterbloggmiddag 2016. Vi har nämligen ytterligare 4 vinster att dela ut, varav två vinster delas ut nu. Dessa vinster går till dom två bloggerskor som har gjort bäst inlägg om eventet, goodiebagsen och produkterna.

Vinster för bästa blogginlägg:

– En hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, värde ca 1500 kr
scandic rubinen rum

– Ett Alice & Fox dockhus från Jollyroom, värde 1999 kr

dockhus

Vi har fått in väldigt många fina blogginlägg och vi är otroligt tacksamma för allt jobb bloggarna har lagt ner på att skriva om vårt event! Många av våra sponsorer har hört av sig och berättat att dom har sett bilder på instagram och fina blogginlägg.

Det är alltid svårt att utse vinnare på såna här saker. Men en bloggare, hennes inlägg stack helt klart ut! Vilket jobb hon har gjort och herregud så proffsig hon är! Vinsten av Alice & Fox dockhus från Jollyroom går till..

 … Tessochlex!

Stort grattis och stort tack för att du gjorde ett så fint jobb om vår bloggmiddag och alla produkterna! Vi kommer kontakta dig!

Vår andra vinst, en hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, går till en annan riktigt duktig bloggare som helt klart förtjänar en vinst för sitt fina arbete! Hotellnatten på Scandic Rubinen går till…

IMG_1106.PNG

… Jagochmitthjärta!

Stort grattis! Vi kontaktar dig inom kort! Hoppas ni får en trevlig vistelse på hotellet!

Superstort tack till alla fina bloggare som kom på vårt event och för allt arbete ni har lagt ner på era inlägg! Och ännu en gång, stort stort tack till alla fantastiska sponsorer!

3 Comments

 • Kate

  Hej såg bilder på din instagram på din mage. Tycker att visa av dina leverfläckar ser inte bra ut. Kolla upp det med en specialist och då menar jag inte läkare på vårdcentralen..

  • Emma - På Smällen igen!

   Hej Kate! Jag har själv funderat på att kolla upp dom igen (jag har gjort det innan men på vårdcentral och jag fick inget förtroende för den läkaren alls). Jag tror egentligen inte att det är nåt fel på dom, en är inte ens en leverfläck utan en pigmenterad fibrom. Alla är helt runda utom en, så den hade jag velat kolla upp ordentligt. Det som gör att jag inte tror att det är nåt fel är att den har varit på samma sätt så länge jag kan minnas, säkert 10 år och leverfläckar som har cancer växer, det är därför man ska rita en ring runt dom för att se om dom förändras. Dessutom så är den stor och i regel är det inte dom stora leverfläckarna som är sjuka, utan dom små lömska jäklarna. Men jag hade gärna velat ha en helkroppsbesiktning för jag har ganska många leverfläckar. Ska försöka boka en tid innan bebis kommer 🙂

 • Tess

  Men så kul, helt underbar vinst och så himla glad att ni gillade mina inlägg. Jätteglad för de fina orden, skall bli kul att ta hem det fina huset. Tack självs för en helt grym kväll, så kul att träffa så härliga tjejer ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.