Vinnare av lucka 8

Hej på er!

Jag har precis räknat om alla prickarna på ett säkrare sätt och upptäckte att jag hade räknat fel. Superpinsamt för mig men nu har jag räknat på ett idiotsäkert sätt så rätt vinnare verkligen vinner!

Svaret på frågan är 244 hela vita prickar!

Vinnaren är Emma Larsson!

Grattis! Skicka din adress + telefonnummer för avisering så kommer din vinst snart hem till dig!

Imorgon kommer en grym vinst på 1299 kr! Håll utkik!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. MammaMaddie

  Åh, jag räknade på samma vis ^^, va synd att de fem prickarna vid handtaget inte var hela! Stort grattis till vinnaren <3

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, det var en miss från mig 🙁 Jag trodde faktiskt inte att det gick att räkna prickarna från bilderna som jag tog och jag trodde verkligen inte att någon skulle skriva ut bilder och sitta och räkna. Anledningen till att jag räknade på detta sättet var för att det var en läsare som mailade och tipsade mig. Jag är jätteledsen för denna missen och hoppas att du och andra förstår! 🙁

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här