Vinnare av lucka 4!

Nu är tiden inne att avsluta dagens lucka! Vad roligt att det var såååå många som var med och tävlade! Jag förstår varför! Mickis leksaker är hållbara, utvecklande och roliga för barnen och deras nya kollektion i pastellfärger är ju bara så fin! Nu är det dags att utse en vinnare till det här leksakskitet!

img_7568

Svaret på dagens fråga är 51 träklossar!

Vinnaren är…

Jennifer B som gissade på 50 klossar!

Grattis! Skicka din adress + telefonnummer för avisering så kommer din vinst snart hem till dig!

Imorgon kommer en riktigt grym vinst som ni absolut inte vill missa!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Jennifer

  Är det möjligtvis jag som har lyckats vinna något?! 😮 Jag gissade på 50 klossar men hade bara skrivit Jennifer som signatur och inget B! Gick dock igenom kommentarena och hittade ingen annan Jennifer som gissat lika… Ville bara dubbelkolla innan jag mejlar så att jag inte råkar “sno” någon vinst 🙂 Kram!

  Svara
   • Jennifer

    Åh vad roligt! Vad glad jag blir 😀 Då skickar jag iväg ett mejl strax. Tack för en oerhört fin kalender med fantastiska vinster! Beundrar verkligen er bloggerskor som orkar hålla i sådant här! Kram <3

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här