Okategoriserade

Vilken mardröm!

Inatt drömde jag världens mardröm! Jag drömde att Victor hade träffat en annan tjej, en kollega på jobbet, och gjorde slut med mig. Drömmen var så detaljrik och verklig att jag skrek i panikångest rakt ut. Jag känner fortfarande smärtan i mitt bröst precis som om det var på riktigt… hatar såna drömmar! I drömmen såg jag hur lycklig han var när han tittade på henne. Hon satt på andra sidan bordet och förklarade hur allt skulle gå till och dikterade villkor. Det var hemskt!

När jag vaknade bytte jag plats med William, som sover med oss, och kröp tätt intill Victor. Det vi har är så himla fint och värdefullt att det gör ont i hjärtat när jag tänker på att vi inte skulle ha det längre. Jag har aldrig känt mig så här trygg i en relation förut. Jag har aldrig varit med någon som jag litar på utan och innan, vad det än gäller. Vi är så mycket mer än ”bara” kära. Vi är livspartners, själsfränder, bästa vänner och snart man och hustru! Jag är så lycklig och TACKSAM över att jag får ha Victor vid min sida. Jag ser framemot varenda dag i vårt liv, till och med när vi är gamla pensionärer. Innan jag träffade Victor så tyckte jag att det kändes som att mitt liv var slut den dagen barnen flyttar ut, men nu känner jag att det finns ett liv även efter barnen. Det är något som jag faktiskt aldrig känt förut ❤️ 

Tur att min mardröm bara var en dröm. Att Victor fortfarande är lika kär eller till och med mer kär i mig nu än när vi träffades, som han själv brukar säga 🙂 Jag vill aldrig att det vi har ska ta slut!

Nu bölar jag…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.