Isadora klipper sig första gången + 25% rabatt!

– Samarbete med Belle Studios –

Idag var jag och Isadora hos frissan och klippte oss tillsammans på Belle Studios. Det var allra första gången Isadora klippte sig, med andra ord en jättemilstolpe! Hon hade längtat något oerhört efter detta så det var verkligen speciellt 🙂

Först tvättade våra frisörer våra hår tillsammans. Jag kunde riktigt se på Isadora hur mycket hon njöt av huvudmassagen och när frisören tog hand om hennes hår. När Isadora var klar, följde hon med frisören för att påbörja klippningen. Själv fick jag ligga kvar en stund för Olaplex-behandlingen som jag brukar göra eftersom mitt hår mår så bra av det.

Jag har tidigare berättat hur Olaplex stärker mitt hår och har gjort att det kan växa och bli längre. Tidigare hade jag problem med att mitt hår inte kunde bli längre än en viss osynlig gräns. Det problemet har jag inte längre 🙂

Visst går det nästan att se hur lent och fint mitt hår blev efter Olaplex-behandlingen!

Men mitt hår är inget emot Isadoras magiska hår! Alltså herregud vilket vackert svall hon har! Hon ser ut som en docka!

Isadoras före och efter-bilder är maaaaaagiska! Jag hade gääääääärna haft hennes hår 🙂

Eftersom det var första gången Isadora klippte sig bad jag frisören spara en liten lock av hennes hår, som ett litet minne 🙂 Det gjorde jag även när Lucas klippte sig första gången, men då var han bara 1,5 år 🙂

Jag är sååå nöjd med besöket på Belle Studios och hur frisörerna tog hand om Isadoras vackra hår. Våra frisörer heter Emelie och Rebecca och är båda grymma! Jag har klippt mig hos Rebecca flera gånger och är alltid lika nöjd när jag går därifrån 🙂

Nu mina vänner ska ni få en galet bra rabattkod!
Ange ”PåSmällen25” så får ni 25% rabatt på ALLA tjänster på Belle Studios!

Koden gäller hela februari, så passa på att klippa er, göra den där behandlingen eller vad det nu är som ni skulle vilja göra 🙂 Det är inte varje dag man får en så bra rabatt hos frissan! Boka gör ni HÄR!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här