Första graviditeten,  Videos

Video med bebis som sparkar i magen!

Tänkte se om jag kan lägga upp en video på när vår lille plutt i magen bökar runt 🙂 Videon är från förra helgen när jag var i vecka 34 (idag gick vi in i vecka 35).

Ser lite ut som en vattensäng som guppar eller nåt haha!!

2 Comments

  • Cia

    Åååh jag har också en massa videos! Nu serien ju verkligen att platsen inte är så stor och den försöker ta sig runt där inne, så mysigt!!!

    Svar från Emma: Jag har sett några videos hos dig! Jag har inte alls lyckats fånga bebben på video lika många ggr som du, men jag kämpar på med det! Men det är som att han vet om när jag tar fram kameran för att filma även om jag inte flyttar mig! Men nu syns det ju tydligt utanpå magen iaf.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.