Första graviditeten

Aj aj aj!

Fy vad jobbigt! Nu har jag haft ont i magen sen igårkväll. Känns som magen är svullen och full av gaser men det är inga gaser som vill komma ut. Och nej, det är ingen förstoppning.. skönt det iaf. Men det är väldigt jobbigt att ha så här ont i magen.. 🙁

Bebben bökar runt som vanligt så han mår bra… Jag funderar på om det kanske till och med han som gör att jag har ont i magen. Han kanske ligger och trycker på tarmarna eller nåt… Undra om det är lite trångt för honom där nu när magen känns så svullen? Hela magen rör sig iaf fram och tillbaka när han flyttar sig därinne, vår lille plutt!

Det blev ingen gravidfotografering förra veckan för fotografen var sjuk, så jag ska fotas imon istället. Jag hoppas att det har gått över tills dess för det är ju inte så kul att fotas när magen är ond och svullen. Tur iaf att ingen kommer märka om min mage är svullen eller inte 😀 haha!!

 

2 Comments

  • jessy

    Tänkte faltiskt skicka iväf ett mail i förgår tror jag om hur fotograferingen Hade gått.. Har också extremt ont, var hos BM igår som sa att det kan vara för att magmusklerna töjs ut nu också eftersom magen blir större och att det kan vara det som gör ont.. Men man orkar knappt göra ngt när man mår såhär.. Känner mig blåslagen..

    Svar från Emma: Åhh så jobbigt! Hoppas din mage gör mindre ont nu. Undra om det kan vara magmusklerna som töjs i mitt fall också… känns som det är mer relaterat till gaser och tarmar, men jag vet ju egentligen inte… Nä, man orkar verkligen ingenting!!!

  • M-Bäbis i februari

    Stackare som har ont! Skulle kunna tänka mig att de trycker lite här och var där inne.. Det är nog därför du känner dig uppblåst. Fast jag vet inte, men jag känner igen det du beskriver 🙁 Oooont gör de!

    Svar från Emma: Ja.. fy vad ont det gör… nu är det iaf bättre i min mage 🙂 Hoppas det inte kommer tillbaka! Hoppas du får slippa det också den sista tiden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.