Vi unnar oss avkoppling

Precis som Victor berättade igår så var vi på Upper House och skämde bort varandra i helgen. Det var så värt att komma bort och bara koppla av tillsammans en stund.

Vi hängde på spa:et i 3 timmar och var helt och hållet nedkopplade från omvärlden under den tiden. Det var sååå skönt att bara vara vi utan några störmoment 🙂 En av sakerna jag värdesätter allra mest med Victor och mig är att vi aldrig får tråkigt när vi är med varandra. Vi har alltid något att prata om, inte minst för att Victor är så intelligent 🙂 Jag är också intelligent, men kan andra saker så vi har väldigt stort utbyte av varandra.

När vi hade spa:at och scrubbat varandra babylena med hamamhandske gick vi ner till relaxen en stund innan vi tillslut gick tillbaka till våra rum. Vi hade en helt amazing utsikt över Liseberg som är så fint julpyntat den här årstiden. Vid sjutiden blev det 6-rätters uppe på 25:e våning, såååå himla gott! Vid tio hade vi ätit klart och åkte ner två våningar till vårt rum där vi somnade nästan på en gång. Vilken underbar dag!

Morgonen efter var lika fantastastisk den. Vädret var alldeles fantastiskt! Himlen var blå och solen sken, marken och träden var vita av all frost. Så vackert! Vi åt frukost med á la carte på 25:e våning innan det var dags att återgå till vardagen och åka till jobbet. Det var ett underbart dygn helt enkelt! Jag längtar tills vi kan unna oss detta igen!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här