Lucka 5 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Tänk att det äntligen är december och mindre än 3 veckor kvar till jul 🙂 Har ni köpt alla julklappar ännu? Annars kan ni vinna en PERFEKT julklapp idag!

Bakom dagens lucka finner vi nämligen Namnsmycken.com med ett fantastiskt vackert coins-halsband, värde upp till 1629 kr! Vinnaren får välja mellan 3 coins eller 2 coins + ett månadshjärta i sitt halsband. Det här är en PERFEKT julklapp till mammor, mor- och farmödrar och vem som helst som älskar smycken 🙂

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Vilket namn bytte Namnsmycken.com till under några år? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Vilken längd är det på halskedjan till mitt coins-halsband?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!
 • Följ gärna @namnsmyckencom på Instagram!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

93 Kommentarer

 1. Rebecka H

  Amanda Egilson by hand and heart Och jag gissar på 54 cm. Jag skulle ge denna till barnens mormor, min mamma som hjälper mig med allt.

  Svara
 2. Marie Ström

  Amanda Egilson by hand and heart. Gissar på 45 cm. Glömde ju… Har inget bra halsband så hade ju varit perfekt att vinna ett som är mitt alldeles egna.

  Svara
 3. Therese

  Amanda Egilson by hand and heart. Jag gissar på 45 cm.
  Såklart vill jag ha ett personligt halsband att bära stolt varje dag!

  Svara
 4. Michelle hägg

  Amanda Egilson by hand and heart. 💕
  Jag gissar att din kedja är 40cm 🎄
  Hade så gärna haft ett vackert Coin namnhalsband med mina barns namn på & ett månadshjärta som jag stolt kan visa upp för alla i min närhet ❤️❤️

  Svara
 5. Thingeling

  Amanda Egilson- by hand and heart

  Gissar på 61 cm.

  Ett nytt halsband hade varit fint att ge till min mamma hon tappat sitt

  Svara
 6. Malin

  Amanda Egilson by hand and heart. 45 cm tror jag.

  Det vore fantastiskt att vinna detta, då skulle jag ha mina tre älskade barns namn nära hela tiden och sedan min ursprungsfamiljs födelsedagsmånad som månadssten (mamma, pappa och syrran är alla födda i februari), det skulle kännas extra bra nu när mamma har blivit sjuk i cancer. Var rädd om era nära!

  Svara
 7. Jonna

  1.Amanda Egilson by hand and heart.
  2. Jag tror din kedja är 45 cm
  3. Jag har önskat mig ett namnhalsband senaste 6 jularna ( sen jag fick barn 🙈) men fortfarande inte fått något, nu har jag 3 barn och det vore underbart att kunna bära med mig dom runt halsen nu när jag snart ska börja jobba igen efter sista föräldraledigheten ❤️

  Svara
 8. Ellinor

  Amanda Egilson by hand and heart. Jag tror din kedja är 50 cm. Skulle vilja vinna halsbanden till mig själv, med mina två barns namn på. Känns nästan overkligt att jag vilken dag som helst nu blir tvåbarnamamma (4 dagar över tiden idag, väldigt tung väntan nu).

  Svara
 9. Malin

  Amanda Egilson by hand and heart
  Tror ditt halsband är 45 cm långt. Skulle vart såååå glad om jag vann detta. Samma dag du la ut att du fått detta halsband gick jag in på hennes sida och kollade men som uska på sjukhuset och sambo som studerar har vi inte pengarna att lägga på smycken tyvärr😞

  Svara
 10. Amal

  Hej Emma! Amanda Egilson by hand and heart hette den förut och jag gissar 45 cm! Vill gärna vinna ett halsband till min fina syster som är student just nu och knappt unnar sig något till sig själv ❤️

  Svara
 11. Emma

  Amanda Egilson by hand and heart
  2: gissar på att ditt halsband är 42cm.

  Jag skulle vilja vinna för att ge bort halsbandet till min ena syster som fyller 35 i början på nästa år.
  Vi har alltid stått varandra nära, och hon är viktig för mig. Viktigare är vad hon tror.
  Jag skulle vilja visa det för henne genom att ge en sådan här fin present!

  Svara
 12. Jennifer Nilsson

  Amanda Egilson by hand and heart

  Tror på 50 cm 🙂

  Skulle ge det till min mamma, Barnens mormor, som är sjuk i MS och deltidssjukskriven på grund av det. <3 hoppas verkligen på vinst!

  Svara
 13. Jenny

  Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag tror att det halsband är 50 cm långt.
  Jag skulle vilja ge det här halsbandet till min fantastiska mor som ställer upp i vått och torrt! ❤️

  Svara
 14. Sanna Gustafsson

  Amanda Erikson by hand and heart. Jag tror din kedja är 45cm lång.

  Jag skulle vilja vinna det här till mig själv så jag kan ha dom som betyder mest och stöttat mig mest sen jag blev sjuk runt min hals varje dag och varje minut.

  Svara
  • Joanna Wozniak

   Delar pa min fb Joanna Ashley Wozniak,
   Svar. Tror den ar 54 cm, de bytt namn fran amanda eglison by hand and heart

   Svara
 15. Karolina Ryd Weissner

  Amanda Egilson by hand and heart
  Gissar på 43cm
  Hade varit så fint att få ha mina fina tjejer runt halsen. Önskat mig detta länge

  Svara
 16. Hannah N

  Amanda Egilson by hand and heart. Vilken rolig present, så personligt och snyggt. Jag tro din hälsband är typ 48 cm. Kram och god jul!

  Svara
  • Emelie Sandström

   Amanda Egilson by hand and heart. Jag tror din länk är 52 cm 🥳
   Jag skulle vilja vinna denna personliga gåva för att alltid kunna ha barnen kring halsen. Dom växer upp så fort!

   Svara
  • Maria Sundin

   Namnhalsband hette från börja namnarmband.
   Du har 45cm längd på din kjedja

   Att jobba inom både vård och restaurang så är det förbjudet med både ring och armband. Och som ensamstånde till två prinsar så händer det aldrig att jag unnar mig själv något. Och detta halsband skulle få bäras av mig med mina söners namn.

   Mvh
   Maria sundin
   Bollnäs

   Svara
 17. Kickii

  Amanda Egilson by hand and heart ❤️ Jag tror du har längd 42 cm på ditt halsband. Jag vill vinna eftersom att min första dotter föddes för snart 7 år sedan och jag har ända sedan dess velat ha hennes namn på ett halsband.

  Svara
 18. Anna-Karin

  Amanda Egilson by hand and heart
  Jag tror din längd på kedja är 42 cm
  Skulle önska att ha ett halsband med mina älskade syskonbarns namn
  få bära med mig dom hela tiden

  Svara
 19. Malin R

  Amanda Egilson by hand and heart

  Jag gissar på 50 cm!

  Ett vackert smycke likt detta hade satt pricken över i:et
  -så jag alltid kan bära med mig de personer som betyder mest i livet <3

  Svara
 20. Emma Palmqvist

  Amanda Egilson by hand and heart. Tror ditt halsand är 50 cm. Har alltid velat ha ett sånt smycke men har helt enkelt inte råd 😩 Så hade gjort väldigt mycket för mig ifall jag vann ❤

  Svara
 21. Johannes

  Amanda Egilson by hand and heart. 70 cm gissar jag på.

  Jag skulle vilja ge detta halsband till min fru så kan hon ha våra tre barns namn på, det skulle nog vara extra härligt att ha runt halsen nu när hon ska börja jobba igen efter sin föräldraledighet med vår minsting. Håller tummarna!

  Svara
 22. Sanna

  Amanda Egilson by hand and heart. Jag gissar på att din kedja är 42 cm. Jag har länge velat ha en sådant halsband för att få ha min sambo och som nära mig hela tiden 😍.

  Svara
 23. Andlovic Kristina

  Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag tror din halskedja är 38cm långt.
  Så himla fina halsband<3

  Svara
 24. Jenny

  Amanda Egilson by hand and hart. Jag gissar på att ditt Colin-halsband är 50cm.

  Jag hade gärna velat vinna för att kunna bära med mig min älskade familj runt halsen. Har varit så sugen på ett namnhalsband sen du fick ditt med namnringar! <3

  Svara
  • Cecilia Bratt

   Amanda Egilson by hand and heart.

   Jag gissar på 42cm.

   Skulle bli så glad om jag vann då det halsband jag har idag med mina barns namn inte är så snyggt längre, så det skulle vara den perfekta julklappen till mig själv ❤

   Svara
 25. Roxanne

  Svar: Amanda Egilson- by hand and heart.

  Jag gissar på 45 cm

  Vilken underbar vinst! Om jag vann så skulle jag nog inte ge bort det utan behålla det själv 🙈 Unnar mig inte saker till mig själv så ofta utan det är alltid barn, djur och andra som kommer främst 😅

  Svara
 26. MariaM

  Amanda Egilson by hand and heart. Jag gissar på 45 cm.
  Jag hade gärna haft ett fint halsband med mina barn och min man på, för att kunna ha dem närmst hjärtat även utanpå. Jag har länge sneglat på ett sådant smycke, men har inte unnat mig det. Hoppas på tur nu istället 😍

  Svara
 27. liselotte

  Svaret är Amanda Egilson by hand and heart
  Gissar på 50cm
  Jag vill gärna vinna för jag vill så gärna kunna bära ett så fint halsband, vet ej när jag senast köpte ett smycke till mig själv.

  Svara
 28. Sarah

  Amanda Egilson by hand and heart är namnet som användes under en period.

  Jag gissar att din kjedja är 45 cm.

  Jag är lite egoistisk och skulle vilja vinna det här priset till mig själv 😉 Som nybliven mamma skulle jag vilja ha min son och sambos bokstäver 💕

  Svara
 29. Beatrice B

  Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag tror du har 45 cm i längd på ditt halsband.

  Jag har önskat mig ett namnhalsband från Namnsmycken
  så länge nu, ända sedan jag såg det för första gången.
  Så det vore så kul att äntligen få bära detta fina halsband
  med mina 4 barns namn på nära mig varje dag.

  Svara
 30. Annika G

  Svar: Amanda Egilson by hand and heart.
  Gissar på 53 cm.
  Hade vart en perfekt julklapp till min fina mamma och barnens mormor, en fantastisk mamma som alltid gjort sitt bästa för oss, även fast hon vart ensamstående med 3 barn plötsligt.

  Svara
 31. Sofie Altuntas

  Svar: Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag gissar på 47 cm
  Har tidigare delat din kalender på min FB
  Skulle välja ett halsband med namnen på mina käraste <3

  Svara
 32. Sofi

  Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag tror du har 50 cm.
  Jag vill vinna för jag fyller år på söndag och vi firar faktiskt aldrig min födelsedag så då hade jag kunnat fira mig själv med att ha vunnit detta.

  Svara
 33. Gunnel

  Amanda Egilson by hand and heart. Jag tror på 50 cm.

  Det vore en vacker och sann ära
  att få ha de jag älskar mest i livet nära.
  Vi som älskar varandra genom lycka och smärta
  – tänk att alltid ha deras namn nära mitt hjärta!

  Svara
  • Mia

   Amanda Egilson by hand and heart.
   Tror du har 45 cm kedja.
   Jag hade behållt det själv och skrivit in mina barns namn, för jag har inget sånt fint halsband eller nånting med deras namn

   Svara
 34. Sara B

  Fråga 1: Amanda Egilson by hand and heart
  Utslagsfråga: 40 cm

  Motivering: med tre fina tjejer vars första bokstäver i namnen tillsammans skapar min mans smeknamn skulle vara den perfekta skämma bort presenten till mig själv. Mina barn skulle alltid vara med mig, nära mitt hjärta, men även min man.

  Svara
 35. Nina

  Amanda Egilson by hand and heart.
  Gissar på 45 cm.
  Skulle passa perfekt att alltid ha sina tre små juveler runt halsen när jag börjar jobba i vår efter sista föräldraledigheten. Barnen skulle tycka det var vrålhäftigt att deras namn var runt mammas hals.

  Svara
 36. Emelie Erlandsson

  Amanda Egilson by hand and heart är namnbytet.

  Ditt halsband tror jag är 63cm långt. Jag skulle gärna förgylla min egna hals med ett sånt här med mina barns namn 😍

  Svara
 37. Mari B

  Amanda Erikson by hand and heart
  Jag gissar på 41cm
  Jag skulle vilja vinna detta att få ha sina barn med sig även på jobbet. Tänk vad både fint och personligt.
  Jag har tipsat

  Svara
 38. Madeleine Wedlund

  Amanda Egilson by hand and heart
  Gissar 47 cm

  Jag fyller 30 år på söndag, o skulle väldigt gärna ha barnens namn på ett lyxigt smycke nära hjärtat, ihop med januari månadsten för min och makens bröllopsmånad. Vilken present det vore!

  Svara
  • Sandra LM

   Missade till inlägget ovan varför jag vill vinna. Jag vill vinna för att jag under snart 9 års tid önskar mig ett smycke av Amanda men mina döttrars namn på. Det har stått på min önskelista varje födelsedag och varje jul. Hoppas få vinna denna fina nu!

   Svara
 39. E

  💎 För att visa Att hon verkligen stod för och trodde på sin idé valde hon att gå under eget namn – Amanda Egilson by hand and heart.

  💎 Jag tror att din kedja, som ser ut att vara Venezia, är 45 cm lång.

  💎 Jag vill vinna för att min familj är det viktigaste jag har i mitt liv och jag vill alltid bära dem med mig. Kärlek till mitt lilla e, lilla m och stora A.

  Svara
 40. Anna

  * Amanda Egilson by hand and heart.

  * Klart jag vill ha ett namnhalsband, men jag har en sjuhelsickes barnkull… får fundera på hur jag gör med namnet eller namnen om jag vinner.

  * Ditt halsband är 50 cm.

  Svara
  • Emma

   Amanda Egilson by hand and heart.

   Det hade varit helt helt underbart att få bära mina barns namn runt halsen.
   Älskar Amandas smycken!
   Hade varit den bästa julklappen!

   Jag gissar att kedjan är 45 cm.

   Svara
 41. Liv

  Amanda Egilson by hand and heart.

  Jag tror på 42 cm.

  Jag skulle vilja vinna smycket så att jag kan ge det i julklapp till min älskade mamma. Hon älskar oss barn mer än allt annat på jorden och hade ett halsband med våra namn på tidigare (men det var inte lika fint som detta). Det försvann en gång när hon badade i havet i Kroatien och hon har saknat det sedan dess.

  Svara
  • Linda

   Amanda Egilson by hand and heart.

   Jag tror du har 45cm på din kedja.

   Om jag skulle vinna så skulle jag vilja att barnens mormor skulle få halsbandet, barnen betyder så mycket för henne 🥰

   Svara
 42. Sanna

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Hade varit underbart att få vinna och få hem ett nytt, fint och lyxigt halsband. Här hemma äger jag inte alls många, och skulle jag vinna denna skulle de helt klart bli min nya favorit.

  Vilket namn bytte Namnsmycken.com till under några år?
  Svar: Amanda Egilson by hand and heart.

  Vilken längd är det på halskedjan till mitt coins-halsband?
  Svar: Ditt halsband tror jag är 45 cm.

  Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

  Svara
  • Elsa Andersson

   Tävlar man inte så vinner man inte så nu tänker jag ta chansen 🙂 och vinner jag så tänker jag vara lite självisk. När man är mammaledig med tre barn hemma och två av dem går på olika skolor/förskolor så finns inte mycket tid till att unna sig själv något. Mår barnen bra så mår jag bra. Har länge velat ha ett namnhalsband och nu när familjen är komplett så skulle jag unna mig själv ett halsband med älsklingarna namn på.
   Namnsmycken.com bytte namn till Amanda Egilson by hand and heart under en kortare tid. Och jag tror att din kjedja är 45cm.

   Varma hälsningar Elsa Andersson

   Svara
 43. Lulefamiljen

  Svar: Amanda Egilson by hand and heart.
  Gissar på 70 centimeter.

  Egentligen är jag inte så mycket för smycken. Egentligen.
  Jag fattar att det kanske inte är det mest inspirerande jag kan skriva som en motivering, men grejen är den att för mig är ett smycke något som måste kännas helt rätt att bära. Som förmedlar något. Jag bär min vigselring med stolthet varje dag och jag kan inte tänka mig ett finare och mer uppskattat smycke än ett med mina barns namn på. Det vore ett “för-alltid-smycke”. Såååå fint!

  Svara
 44. Josefine T

  Amanda Egilson
  By hand and heart!

  Gissar på 36 cm. Håller tummarna för att kunna få julklappen jag önskar, som mannen aldrig skulle köpa 😩

  Svara
 45. Becky

  Amanda Egilson by hand and heart
  45 cm gissar jag på!
  Åååå den här halsbandet önskar jag åt mig själv sen jag såg inlägg på din Instagram om ditt coints-halsbandet!

  Svara
 46. Amanda b Larsson

  Amanda Egilson by hand and heart
  Gissar på 40 cm
  Skulle vilja ge detta till min underbara mamma som alltid finns där, stöttar, puschar och tröstar. Aldrig kräver hon något tillbaka.

  Svara
 47. Linda F

  Företaget hette ett tag Amanda Egilson by hand and heart.
  Jag tror att din kedja är 45 cm lång.
  Jag skulle vilja ge den till min svärmor när hon fyller 60 i januari. Hon ställer upp i vått och torrt och finns alltid där för oss.

  Svara
 48. Anneli K

  Godkväll!
  Jag har några minuter på mig 😉

  Under några år bytte namnsmycken namn till

  Amanda Egilson by hand and heart.

  Jag hoppas Så på denna vinst! Jag vet inte hur många gånger jag varit inne på sidan o lagt ihop alla coins o bokstäver o Månsdagen mm men avbrutit vid kassan tyvärr…

  Jag tror du har 42 cm på din kedja.

  God jul!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här