Bröllop

Vi ska gifta oss i augusti 2021!

Vet ni vad?! Vi har äntligen ett datum för vårt bröllop! Vi ska gifta oss i augusti 2021! Det är ett noga genomtänkt datum och känns helt perfekt från alla möjliga vinklar 🙂 Bland annat blir det perfekt tajming med vår bröllopsresa så att vi kan fira vår förlovningsdag under bröllopsresan. Bebisen kommer ha fyllt 1 år så det kommer bli enklare med barnvakt under både bröllop och bröllopsresa 🙂 Jag tycker också att det är skönt att ha ett år på mig att återhämta mig från graviditeten innan det är dags för den stora dagen. Det är många saker som bidrar till att detta är det perfekta datumet för oss!

I veckan gjorde Victor slag i saken och bokade kyrkan så nu känns det ännu mer verkligt! 🙂 Bröllopet blir i en kyrka som vi båda känner tillhörighet till, men framför allt Victor. Hans pappa ligger nämligen begraven där och därför föreslog jag att vi borde gifta oss i den kyrkan. Det kändes fint att vara nära Victors pappa den här speciella dagen och eftersom det är en väldigt fin kyrka med historia så känns det vackert att ha vår stora dag där oavsett. Dessutom är Lucas och Isadora döpta i den nyare kyrkan som står alldeles i närheten (pga att det var fullt på denna).

Det kändes så overkligt men så fantastiskt när Victor visade bokningsbekräftelsen 🙂 Klockan 14.00 blir bröllopet! Tänk att vi ska gifta oss!!!! Oh MY GOD!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.