Fjärde graviditeten

Magen vecka 13 – bebis nr 3, vår “korv”

Nu är bebis lika stor som en persika! På ultraljudet var bebis 6,5 cm lång och nu är magen så stor att den till och med syns utanpå kläderna. Magen växer mycket snabbare denna graviditeten än under mina tidigare graviditeter, på både gott och ont. Det är hög tid att byta till gravidbyxorna nu, men då måste jag upp på vinden och hämta dom så just nu kör jag med klänning och gravidstrumpbyxor 🙂 När bytte ni till gravidkläder?

Imorgon går vi in i vecka 14! ??

3 Comments

  • Gittan

    Jag va tvungen att byta runt v 13-14 denna tredje graviditet. Är nu i v 39 ? Och just nu trivs jag bäst i mjukisbyxor allt annat är obekvämt. Trots det tkr alla jag har en sån liten mage. Och den är nog kanske mindre än när jag väntade de andra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.