Grekland

Vi kunde inte hålla oss!

Vi hade egentligen tänkt hålla oss hemma detta året och åtminstone halva nästa år eftersom vi vill hinna ge bebis alla vaccin innan vi reser nånstans. Det skulle alltså bli nästan 2 år utan några resor… men vi kunde inte hålla oss! Den mörka hösten fick oss att längta till värme och sol så idag bokade vi trots allt en resa! Det blir en resa till Rhodos i maj när jag är i vecka 29 🙂

Vi har bokat detta lyxiga rummet med egen jacuzzi! Värsta lyxen!

Vi fick hela 7100 kr rabatt på vår resa så det känns faktiskt som vi gjorde ett grymt kap idag 🙂 Jag är såååå nöjd!

Och på grannhotellet finns det ett vattenland som vi får använda hur mycket vi vill 🙂

Är det någon av er som varit där? På instagram visade det sig att flera av mina följare hade varit där och att det var det bästa hotellet dom nånsin varit på! Det känns som att vi har dragit högsta vinsten genom att boka detta 🙂

14 Comments

 • Sara K

  Åh vad underbart! 7100 kr i rabatt? Hur lyckades ni?! ? Ser fantastiskt ut! Vad heter hotellet?
  Jag reste i v 32 med sista barnet. Det var ljuvligt! Inte alls jobbigt att gå med stora magen i värmen bara helt underbart avslappnande! Så det blir säkert en underbar resa!
  Kram

  • Emma

   Det är tydligen rabatt på all inclusive just nu så därav kapet 🙂 hotellet heter Atlantica Aegean Park 🙂 vad skönt att höra om någon som njöt av semestern såpass sent i graviditeten 🙂 Jag tror det kommer passa mig väldigt bra också 🙂

   • Sara

    Härligt! Hoppas på resa nästa år för min del!
    För jag kom in på studierna!! Första dagen i skolan idag! 22 maj är jag färdigutbildad kock! ? Så nu pendling in till Göteborg varje dag!

 • Josephine S

  Wow vilket kap, de hotellet som har vatten parken har vi varit på 2 gånger utan barn. Värdens bästa ställe enligt oss och garanterat med barn oxå ? Massa god mat även för specialkost och bad ✌️ Längtar tills vi kan åka dit igen med våran son

 • Nina D

  Härligt:
  Satt och kollade resor häromdagen, verkar som man kan göra klipp nu. Dock blev det ingen resa bokad.
  Hur tänker ni kring ledighet från skolan (dels nu i förskoleklass och dels framåt)?

  • Emma

   Åh härligt! Vi tänker hålla oss till reglerna såklart och just denna veckan behöver Lucas bara vara ledig från skolan 2 dagar eftersom det är studiedag, Kristi himmelsfärdsdag och klämdag den veckan 🙂 så det är förmodligen inga problem. Läraren kan godkänna upp till 10 dagar per läsår och vi har inte varit lediga så mycket ?

 • Malin

  Åh vad härligt! Du har säkert redan koll men titta ett varv extra på det här med försäkringar! Normalt gäller inte reseskyddet i hemförsäkringen vid resa efter v. 28! Njut av resan!

  • S

   Vi har Länsförsäkringar och jag hittar inte någon begränsning av reseförsäkringen efter någon särskild vecka. Säkert olika mellan olika bolag. Länsförsäkringar skriver bara att de inte ersätter normal förlossning/graviditet under resan. Funderar på att boka en när jag är i vecka 34 nämligen ? men en förlossning i den veckan är inte att räkna som ”normal” tänker jag.

   • Emma

    Precis! Vi har också länsförsäkringar och det du skriver stämmer. Jag tänker att det är väl först 4 veckor innan beräknat som räknas som normalt även om det också är tidigt…?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.