Vi har bytt upp oss!

Även fast jag uppdaterar varje dag så känner jag att jag ligger efter lite med bloggandet just nu. Det är så mycket som händer och så mycket jag vill skriva, men det kommer allt eftersom. När vi kom hem från Camaçari så satte allergin genast fart igen och nu är jag halvblind på ett öga igen. Dessutom går jag runt och hostar hela tiden pga byggdammet som kommer från väggarna i favelan så ni bestämde vi oss faktiskt för att tillbringa en månad på ett lite bättre ställe. Vi ska ju ändå vara här i 1,5 månad till, det vore kul om jag kunde njuta helt och hållet också 🙂 Sagt och gjort, igår flyttade vi till ett riktigt chic ställe, men det bästa av allt, nästan hela familjen fick plats!

Lägenheten som vi bor i har ett eget kök, sovrum, badrum med varmvatten (!), vardagsrum med bäddsoffa och enorm inglasad balkong med utsikt mot havet. Dessutom har byggnaden en pool och vi har städservice varje dag! Det är som att bo på hotell med två stora skillnader – vi får ta hit besök och det är billigt (!) jämfört med hotell! Vi betalade 7000 kr för 26 dagar – riktigt bra pris!

img_7127
img_7128

 

Jag, Jair och Lucas sover i sängen i sovrummet. Isadora sover på en madrass på golvet i sovrummet och vardagsrummet sover Jairs brosa, hans tjej och Bruna i bäddsoffan. På golvet i balkongen sover Ian på en stor madrass och Ericles (Jairs systerson) sover på stolarna på balkongen. Jag vet, det låter obekvämt men han är ju van vid att sova direkt på golvet på ett lakan/filt!

Idag var vi vid poolen och lekte! Barnen skrattade hela tiden och var hur glada som helst. Bruna skrattade och tjöt högt. Isadora hoppade till och med i vattnet UTAN att jag tog emot henne. Jag ser redan framemot dagen imorgon!

Relaterade Inlägg

22 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Nej det tror jag inte. Airbnb är i alla fall dyrare än vad vi betalade för den här lägenheten. I Sao Paulo fick jag betala 5000 kr i månaden för ett litet smalt rum utan fönster med en madrass på golvet. Men jag tror ändå att det är billigare här än i Rio och Sao Paulo.

   Svara
 1. Kristina K

  Man alltså, sååå fint! Är kul att följa med på er resa! De där ananasen (hur säger man det i plural?) ser sjukt goda ut!

  När presenterar du förresten vinnaren i sista luckan på kalendern? Såå nyfiken!

  Svara
 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Åh så härligt det ser ut :D, mysigt att få bo så där :D.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här