Nyårsdagen – festen fortsätter!

Jag lovade er en fortsättning nyårsfirandet – så här kommer det 🙂 Firandet här är verkligen helt otroligt! I Sverige firar man nyårsafton, men här fortsätter man att fira hela 1:a januari! Det var musik i vartenda hus i hela favelan och det var nästan som att 1:a januari firades ännu mera än själva nyårsafton!
Vi tog fram poolen till barnen så att dom kunde svalka sig och så grillade vi kött på den gamla bilfälgen där Jairs pappa hade kokat Feijoada.
Ingen av grabbarna i huset sov på hela natten och festen bara fortsatte och fortsatte. Men tillslut nådde Jair, hans pappa och bror en gräns där dom inte orkade mera och då fortsatte festen hemma hos grannen istället. Lucas följde med till grannen medan Isadora tog en tupplur tillsammans med Jair.
Hemma hos grannen njöt vi av en magisk solnedgång och det bjöds på olika drinkar. En jättegod Nevada med svag limesmak och en riktigt juicig Capiroska på ananas. Galet gott!
Solnedgången igår var helt magisk! ?
Och så bjöds vi på mera grillat och räkor stekta i vitlök, enkelt men förbaskat gott!!
Jag uppdaterade hela dagen på min insta stories så om ni vill följa mig lite mer i nuet så ska ni följa mig på Instagram. Jag har blivit ganska duktig på att uppdatera insta stories nu det senaste (tycker jag). Haha! Här kommer lite av det som jag la upp på minsta stories under nyårsfirandet:
https://www.youtube.com/watch?v=WzWz8f0Wvu0
Missa inte att följa mig på Instagram: @pasmallen.nu

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här