Okategoriserade

Vi firade pappersbröllop – 2 år som gifta!

I måndags firade vi pappersbröllop! Vi har nu varit tillsammans i 4,5 år och gifta i 2 år. Det känns alltid lika konstigt att det inte är mer haha! Vi har gjort så mycket tillsammans på så kort tid. Vi har rest, byggt hus, gift oss och utökat familjen med två medlemmar till. Det känns som vi varit tillsammans i en evighet!

Vi firade vår bröllopsdag genom att åka till Upper House på söndagen (dagen innan) och spa:a i mååååånga timmar och gå på 80 minuter lång massage (tack älskling!). Efter att ha tillbringat hela dagen på spa:t var vi riktigt möra och beställde mat med Foodora och bubbel till rummet. Sen låg vi i sängen och kollade på friidrott, som är en av få sporter som jag tycker är roligt att titta på men som Victor inte är intresserad av, men det var ju kast med slägga och det är faktiskt ganska häftigt att titta på! Sen gick vi och köpte godis på Ica Focus och bäddade ner oss i sängen och tittade på nya Avatar-filmen.

img_0562
img_0592
img_0554

På bröllopsdagen åt vi Upper House frukost och satt och pratade och drömde oss bort till vår bröllopsfest som vi fortfarande inte haft men nu tänkte skjuta på till 2027 istället för 2024 som vi först tänkt. 2027 är 21:a augusti en lördag igen så det passar lite bättre och så är det förhoppningsvis inte inflation då 🙂 När vi druckit upp kaffet höll vi varandra i handen och då kom servitrisen med varsitt glas mimosa till oss för att ”vi såg så himla kära ut”! Sååå gulligt och såååå spot on!

img_0590
img_0585

Oliver blev så glad när han fick syn på oss genom fönstret 🙂

Efter frukosten körde Victor hem mig innan han åkte till jobbet. Ja, för nu är semestern slut 😛 Men på kvällen firade vi lite igen med räkor och iskallt vitt vin:)

Sist men inte minst så måste jag ju visa vad jag gav Victor i bröllopspresent! Det var ju pappersbröllop så därför fick han en poster med koordinaterna för där vi gifte oss på Mallorca 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.