Okategoriserade

Första sommarn i huset i Fjärås

Vet ni vad?! Första sommarn i huset här i Fjärås, blev exakt som jag föreställt mig den! Eller ja, jag hade kanske inte räknat med att hela juli skulle regna bort, särskilt inte efter att alla sa att denna sommarn skulle bli som 2018, men i övrigt så blev denna sommarn exakt som jag hade hoppats på! När jag var liten bodde vi i ett radhusområde i Fristad utanför Borås där det var barn i varenda hus. Det var ett perfekt ställe att växa upp på, men tyvärr blev vi tvungna att flytta när jag var 7 år. Jag längtade tillbaka dit hela barndomen och nu när jag själv blev mamma så ville jag inget hellre än att flytta till ett sådant område. Just därför är jag såååå himla glad att vi hittade till det här området i Fjärås, för barnen har verkligen fått exakt en sådan sommar som jag minns från Fristad!

img_6873
img_6880
img_6986
img_6867
img_9646
img_6959

Nästan hela sommarn har spenderats utomhus och det är nästan att jag inte sett röken av barnen på hela sommarn! Isadora har knappt kommit hem för fredags- och lördagsmys! Både Lucas och Isadora har fått massor av kompisar i området, men Lucas har även cyklat en liten bit bort för att leka med Vincent (våra kompisar som bor här i Fjärås sedan innan). William har också blivit jättebra kompis med grannflickan som går på samma förskola som honom och det kändes extra bra inför inskolningen 🙂

img_6948
img_6944
img_6942
img_6943

Många av barnen i området cyklar eller åker sparkcykel och till en början kunde Isadora inget av det, men efter lite om och men så lärde hon sig att åka sparkcykel och förra veckan kunde hon plötsligt cykla! Helt otroligt! Jag är övertygad om att det var balansen från allt sparkcyklande som gjorde det! Om ni också har barn som inte använt springcykel och är för gamla för det nu, låt dom lära sig åka sparkcykel så går det lättare att lära sig att cykla!

img_0514
img_0515

Denna sommarn så har semestern bestått av en del utflykter i området och målning av huset. Vi har köpt huset mellanstruket vilket innebär att vi behövde måla sista lagret själva (eller anlita en firma som tog nästan 100.000 kr för sista lagret färg). Jag tyckte det var onödigt att betala så mycket för något vi kunde göra själva, medan Victor helst hade velat ha hit någon som målade åt oss. Jag förstår honom, samtidigt som jag tyckte att det var ganska skönt att pilla med målningen, dock var jag inte beredd på träningsvärken! Hujedamig vilken träningsvärk man fick! Nu har vi bara carporten kvar, skönt!

img_7241
img_7232
img_7260

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.