Kanarieöarna

Vi bokade en resa!

Denna sommarn reste vi ju ingenstans och det var ett bra beslut samtidigt som man VERKLIGEN har solsemester abstinens efter juli-månad som bjöd på oändligt med regn! Jag vet inte hur många gånger jag kollat på restresor och hoppats på att jag ska hitta något snuskigt billigt, men det gör man inte när man har fyra kids som ska med på semestern… haha!

Hur som helst, så gjorde vår abstinens så att vi bokade en solsemester till Gran Canaria i maj nästa år! Det blir en riktig föräldralyx semester med OBC hotell (Ocean Beach Club) med all inclusive, precis som när vi var på Cypern när jag var preggo med Oliver. Den resan är faktiskt den första riktiga ”semestern” som vi varit på med barn. Ni vet, en sån där semester som man kommer tillbaka mer utvilad än när man åkte. När man åker på semester med barn så har man roligt tillsammans och skapar massa fina minnen, men man blir ju inte utvilad. När vi var på OBC Cypern så kom vi hem utvilade, som nya människor, trots att vi reste med barnen. Efter det bestämde vi oss för att vi behöver typ en sån semester per år…! Haha!

Nej, men allvarligt! Det var faktiskt riktigt bra! Det var mycket lugnare semester, samtidigt som det var kul för barnen och all mat och dryck var jättegod. På kvällen fick också vuxna al la carte medans barnen åt buffé vilket var bra för att då fick barnen se maten dom skulle äta och slapp ta beslut på mat i en meny som dom inte kunde se. Jag alltså vi var så nöjda med den semestern!

En liten bonus är också en annan familj som vi känner, med barn i samma åldrar, ska dit samtidigt! Jag tror vi håller det hemligt för dom tills resan 🙂 Åh vad det ska bli kul att se barnens reaktioner när vi går på samma flyg!

2 Comments

  • Emma

    Åh vad härligt med en resa att se fram emot! Vi drömmer också om en resa, men i höst, bort från regn och rusk. Med tre barn över 2 år drar det dock iväg så mycket i pris att vi inte ha bestämt om det är värt det än. Hoppas också att den där billiga resan ska dyka upp men det lär den ju inte göra på höstlovet.

    • Emma

      Förstår precis!!! Vi ville också i höst men insåg att det är billigare på våren 😊 Vi ska åka över Kristi Himmelsfärdsdag för då behövde barnen bara vara lediga 2 dagar 🙏🏻

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.