Dagarna på Gran Canaria

Dagarna här har varit ganska lika varandra men det har varit exakt så avkopplande som jag hoppades att det skulle bli så jag är väldigt nöjd. Vi hade egentligen tänkt göra en utflykt idag, men Isadora och jag har blivit rejält förkylda och knappt sovit något inatt så jag tror att vi stannar på hotellet även imorgon (sista dagen). Det kanske är synd att vi inte får se något speciellt från Gran Canaria, men samtidigt så åkte vi ju hit för att koppla av och må bra och det känns inte optimalt eller ens roligt att åka på utflykt när vi är sjuka.

Dagarna här består av bad, poolhäng, vattengympa, massor av god mat, vattenrutschkana och vattenlek. Barnen tar en paus mitt på dagen, Isadora tar en siesta och Lucas vilar på soffan på rummet. Först tyckte jag att det var synd att han var på rummet istället för att bada, men sen kom jag på att det faktiskt var väldigt bra att han frivilligt tar en paus medan solen är som starkast.


Maten här är jättebra, även för Lucas. Barnens buffé är stor så det finns mycket att välja på. Lucas har hittat en ny favoriträtt som är pasta med tomatsås och parmesanost. Han äter faktiskt mycket av det 🙂

Nu håller vi på att göra sig i ordning för att gå på show här på hotellet 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Kamilla

  Så roligt. Ser ut som ni är på Bahia Feliz . Där var vi i fjol om det nu är samma men jag tycker mig känna igen lite miljöer från dina bilder.

  Må så gott.
  Kram Kamilla

  Svara
 2. Johanna

  En som ska utomlands med en 1,5-åring i höst undrar hur ni gör för att det ska kännas avkopplande?! På riktigt, har ni något knep tar jag gärna del av det. 😉 Livet är ju aldrig avkopplande med småbarn känner jag.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här