Bränna sig på konstiga ställen

Har ni nån gång bränt er på ett konstigt ställe som ingen annan har hört talas om? Jag bränner mig ibland på öronen. Oftast är det när jag legat eller suttit med ena sidan mot solen och stackars örat tar då stryk. Jag brände mig så nu under denna resan och mitt öra har verkligen lidit. Ont och värk i flera dagar, mycket värre än en vanlig bränna. Riktigt hemskt! Nu är det hatt och skyddande fläta över örat som gäller så hoppas vi att det går över snabbt!

Någon mer som bränt öronen och kan intyga hur ont det gör? Ett annat ställe som också gör ont att bränna är fötterna och hårbotten. Jag brukar inte bränna fötterna för jag smörjer alltid dom, men hårbotten bränner jag alltid tills jag börjar flaga…

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Johanna

  Både öronen och hårbotten gör ont att bränna. Jag brukar alltid lyckas med båda.
  Snygg hatt!

  Svara
 2. Carin H Brander

  Jag brände mig jämt på öronen när jag var liten! Alla tycker jag är knäpp nu som smörjer dotterns öron supernoga, men jag minns fortfarande hur ont det gjorde.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här