Okategoriserade

Fortfarande inga tänder 1 år

Jag tycker det är så roligt att Oliver fortfarande inte fått några tänder trots att han är 1 år! Jag har alltid trott att mina barn ska få tänder sent eftersom jag fick min första tand när jag var 1 år och 2 månader, men alla mina barn har fått vid cirka 9 månaders ålder fram tills nu. Oliver som är född på min födelsedag är likare mig än något annat barn! Han är nu 1 år och 1 månad och fortfarande tandlös, dessutom är han mer lik mig till utseendet och han har samma rödlätta hårfärg som jag hade i samma ålder! Han är också född med supermycket hår, precis som jag 🙂 Ja, det är många saker som han och jag är lika med! Så roligt ändå!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.