Okategoriserade

Vem står för intim-shoppingen hemma hos er?

Hemma hos oss står Jair för intim-shoppingen. Jair köper shampoo, balsam hårinpackning och till och med tamponger till mig. Visst köper jag det om jag är i affären, men till exempel här så är det inte så bra om jag går till affären själv på kvällen så då går Jair istället. Det slog mig att det är nog inte alla killar som vet exakt vilka tamponger eller bindor som tjejen använder. I början fick jag alltid spara en bild på Jairs telefon med exakt det jag ville ha och ibland mmsa han mig när han var i affären för att fråga om han hade tagit rätt. Men nu behöver jag inte säga vad jag behöver längre, han vet redan och det är väldigt skönt!

Det finns tre saker som jag fortfarande tycker är otroligt pinsamt köpa och det är kondomer, graviditetstest och dagen-efter-piller. Jair står för inköpandet av kondomer och graviditetstest. Dagen-efter-piller var det väldigt väldigt många år sen som jag köpte och kondomer köper vi inte längre. Jag har aldrig frågat Jair men jag tror inte han tycker det är pinsamt att köpa dom här grejerna. Jag tror att jag tycker det är pinsamt att köpa kondomer för att jag inte har gjort det tillräckligt många gånger och vad det gäller graviditetstest så handlar det om att jag har svårt att hålla masken. När jag går till Apoteket för att köper graviditetstest vill jag vara nästan säker på att jag är gravid. Jag vill se ut som att jag är glad och inte orolig, att bebisen är önskad, men jag vill inte verka desperat och om jag skulle köpa ett test denna veckan och sedan ett nästa och samma person tar betalt så skulle jag tycka det var jättepinsamt. Fånigt men så är det! Om jag har tålamod att vänta köper jag mina test på internet istället 🙂

Jag blev lite nyfiken. Köper era män tjejgrejer? Finns det något som ni tycker är pinsamt att köpa och hellre köper över nätet? Eller är det bara jag som är fånig? 😛

3 Comments

 • Elin

  Samma här, mannen köper hem det jag behöver om jag inte själv kan göra det. Dock verkar det nästan som att han tycker det är lite jobbigt att köpa kondomer 😀 Så det blir oftast jag som gör det och det tycker jag inte är något pinsamt. Fast när det gäller graviditetstest så föredrar vi båda två att handla över nätet, då vi bor i en liten håla där det är nästan samma personal på apoteket varje dag! Då blir det lite pinsamt om man köper ett test, och sen kanske behöver ett till för att det första inte var tydligt eller nåt 🙂

 • Sanna

  Har ingen pojkvän just nu, men jag dejtar/träffar en och trots att vi känt varandra i drygt 6 år (vi var alltså vänner innan) har vi inte kommit till det stadiet där vi köper intima saker till varandra. Dock har jag inte behövt varken bindor/tamponger på ca 10 år, då jag faktiskt inte haft någon menstruation alls på grund utav de p-piller och den hormonspiral jag haft. Har med andra ord bara haft efter blödningarna efter graviditeten, och de bindorna snodde jag med mig ifrån sjukhuset. 😉

  Nu har jag dock tagit ut min hormonspiral, och är än så länge utan skydd så nu har jag faktiskt kommit tillbaka till djungel av bindor/tamponger efter 10 års tid. Men än så länge köper jag mina grejer själv 😉

  När det kommer till kondom har jag faktiskt varit lite dålig på att använda det. Har därför bara använt det en gång och resten av gångerna har vi haft någon annan form av skydd, så de har aldrig behövts köpas in och skulle de behövas finns det alltid i någon goodiebag liggandes hemma. Gällande graviditetstest tog jag faktiskt mina första på ungdomsmottagningen så där slapp jag betala, men jag har faktiskt köpt en gång efter och de kändes lite konstigt måste jag erkänna. Så helt bekväm är jag nog inte riktigt med de sistnämnda och de tror jag nog aldrig man riktigt blir som tjej.

  Kram Sanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.