Okategoriserade

Hur tidigt kan man känna sparkar?

Logiska jag säger att jag inte kan känna något än, så antagligen inbillar jag mig bara. När jag väntade Lucas tyckte jag aldrig att jag kände den där klassiska fiskstjärten som folk brukar beskriva dom första sparkarna som… Däremot så tyckte jag att det kändes som svepande rörelser på insidan. Jag liknade det med ett finger som svepte längs insidan på magen, typ sådär löst som man kan göra på armen så att det kittlas.

Idag klockan 15 och just nu tycker jag mig känna ett svagt svagt svepande. Jag kan inte förneka att jag känner det men det är ju inte alls säkert att det är bebis. OM det nu skulle vara bebis så kommer exakt samma känsla komma tillbaka oftare och tydligare dom närmsta veckorna så det blir ju inte så svårt att ta reda på i och för sig… Men frågan återstår ändå just nu…

Hur tidigt kan man känna bebisen i magen?

  

I graviditeten med Lucas kände jag det första i vecka 14 men jag blev inte säker förrän i vecka 16. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.