Du syns väl i mörkret?

Jag har fått möjligheten att testa en nyhet på marknaden som jag tänkte skriva om nu. Nyheten är självhäftande textilreflexer från Pogu som kan fästas på till exempel åkpåsen, regnjackan, stövlarna, ryggsäcken eller var du vill. Jag klär alltid vår vagn som en julgran med hängande reflexer från alla håll och kanter, men jag känner mig väldigt osäker på hur bra vi syns rakt framifrån. Därför tyckte jag att det var perfekt att fästa reflexerna på åkpåsen! 

  

 Vidhäftningen är semi-permanent så man kan ta loss dom om man vill. Först trodde jag att dom gick att flytta, men det verkar inte som det. Om man vill ha en mer permanent vidhäftning så kan man stryka fast reflexerna. Reflexerna fungerar även att fästa på hårda ytor.

 Jag testade 3 stycken reflexer på Lucas gamla åkpåse (vi har beställt en ny till nya vagnen 🙂 ).

  

Kolla in synligheten på längre och längre avstånd 🙂

 

 

Det var 9 reflexer i ett paket så resten kommer jag spara till den nya åkpåsen. Jag tror att jag kommer sätta allihopa på åkpåsen faktiskt, men jag hade även velat klä in regnskyddet för när man har regnskyddet på, då täcker man ju ALLA reflexer… Hur har ni löst detta? Tips mottages tacksamt!

/sponsrat inlägg 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Marie Alvas mamma

  På vårt regnskydd är det reflexer på. Vi har en kronan sulky och original regnskydd till den har väldigt bra reflexband både på sidor och framtill.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Just det ja, vi har det på ett av våra regnskydd, men inte på det andra. Måste göra nåt åt det om jag ska använda det i vinter….

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja visst är det 🙂 Önskar bara att jag hade fler för nu har jag beslutsångest var jag ska sätta dom! Haha!! 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här