Veckans plus och minus

Det är så skönt att det äntligen är fredag! Den här veckan har verkligen varit omtumlande… massor av tankar och känslor just nu. Livet känns så sjukt orättvist ibland… Jag försökte tänka igenom hur jag känner, men jag kommer inte fram till något, bara en massa huller om buller tankar, tillslut skrev jag en lista på saker jag känner mig ledsen för och saker som jag känner mig glad för den här veckan. Det blev en plus och minus lista med både riktigt roliga saker och riktigt ledsamma..

+ Det är fredag idag!

+ Jag målade tånaglarna igår så nu är jag äntligen fin i sandaler ♥

– Vi har köpt en ny spis men får inte installera den själva så nu ligger den och skräpar i källaren

+ Imorgon åker vi på pressresa!

+ Jag har köpt en ny vloggkamera av Malin 🙂

– Jag har fortfarande inte hittat nån midsommar- eller jobbklänning :-/ Bomba gärna med tips!

+ Jag har precis flugit vår drönare för första gången!

– Jag har inte packat väskorna inför resan imorgon.

+ Det går superbra för mig på jobbet! Jag tycker t.o.m. att det är kul att jobba!

+ Jair har precis grillat hemmagjorda hamburgare. Mums!

– En av mina närmsta är allvarligt sjuk :’-(

Jag firar alltid fredagarna med ett glas rosé och en mögelost, men idag känns det så fel att fira. Hur ska man kunna leva som “vanligt” när någon nära kämpar för livet :’-(

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här