Rädd för att bli nerkladdad

Jag älskar att se när Lucas och Isadora leker ihop, det är verkligen något som värmer mammahjärtat 🙂 Dom leker inte alltid tillsammans men det blir allt oftare. Det är roligt att se att Isadora också är den som tar intiativ till leken. En lek som kom till av en slump är kladdmonstret-Isadora som jagar Lucas. Det ser himla roligt ut och båda barnen skrattar, men det är lite allvar i leken också. Det är nämligen så att Isadora är expert på att kladda ner sig när hon dricker yoghurt eller smoothie. Hela hennes ansikte blir fullt med yoghurt och Lucas tycker att detta är jätteäckligt så han försöker komma undan. Isadora däremot, hon ville egentligen bara gå efter och härma varenda steg som Lucas tar, men eftersom han började springa så började hon också göra det och nu tycker hon att det är skitkul att jaga Lucas. Lucas skrattar och springer samtidigt som han egentligen är lite rädd att hon ska kleta av sig på honom, men än så länge är det bara jag som har fått agera levande trasa.

Igår upptäckte jag att jag hade grötfläckar bak på min klänning. Jättekul att ha gått runt med det hela dagen, men det är väl livet som småbarnsmamma. Man får stå ut med lite fläckar här och där även dom dagarna som barnen är på förskolan… Jag är i alla fall glad att jag inte blir nerbajsad längre. Jag glömmer aldrig den dagen i Slottsskogen som Isadora bajsade amningsbajs rätt i skrevet på mig. Det såg ju ut som jag hade skitit ner mig 🙁 PINSAMT!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här