Okategoriserade

Veckans alla planer!

Då var det tisdag och jag känner att den här veckan kommer gå alldeles för snabbt! Ja, det är så mycket planerat så just nu känner jag att det gärna får bli helg direkt. Idag är det utvecklingssamtal för Isadora och föräldramöte för Lucas och Isadora på exakt samma tid… hur tänkte skolan där liksom?! Det är tydligen en grej för HELA skolan har föräldramöte, det är som om dom inte vill att föräldrarna ska komma… Jag tycker det är viktigt att gå så jag sa till Victor att om vi inte får barnvakt så tar vi med William och Oliver och så får Lucas och Isadora hänga i något klassrum intill. Som tur var så fick vi barnvakt. Snälla farfar kommer och hjälper oss 🙂

Onsdag blir också en kul morgon, då ska vi allihopa, alltså alla sex till tandläkaren. Haha! Egentligen var det meningen att Lucas, Isadora och Oliver skulle gå i somras, men Oliver blev sjuk och Lucas och Isadoras tider glömde jag helt bort och fick betala 600 SPÄNN för det.. det sved kan jag säga! William skulle få tid nu till hösten och jag och Victor ska byta från våra tandläkare i Göteborg 🙂 Men ja, 6 bokade tandläkartider mellan 7.30-9.30 kommer bli sådär kul, men bättre att riva av allihopa på en gång 🙂

Sen på onsdageftermiddag ska Oliver till Barn- och Ungdomsmedicin för att påbörja en utredning om vad som är galet med honom och hans mage + allergier. Vi vet ju till 99% att han är väldigt allergisk mot ägg, men det är något annat också. Han kaskadspyr också när han äter tex korvgryta med ris (falukorv i tomatsås med ärtor och majs). Jag provade till både lunch och middag igår med samma resultat. Han spyr av såååå mycket saker nu så vi vågar knappt mata honom när vi är ute. Det blir oftast matklämmisar.

Och på kvällen är det scouterna igen. Då ska jag preppa med massa myggmedel och prova lyckan i svampskogen igen. Snacka om att man är bortskämd med all svamp nu!

På torsdag är det urnsättning för Victors älskade farmor :’-( Saknade är så stor att den inte vet gränser… Det gör ont.

På fredag ska vi kidnappa min bästis (heter det kidnappa när hon vet om det?!). Jaja, vi ska i alla fall överraska henne med en getaway! Hon har ingen aning om vad som ska hända! Sååå roligt!

Lördag ska Isadora på kalas och på söndag ska Lucas 🙂 Ja, det är minst sagt en fullspäckad vecka! Till och med helgen är ju full, det kanske blir nästa måndag som man pustar ut. Haha!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.