Okategoriserade

Tipp-topp-helg med massa skoj!

Efter en tipptopp-helg så blev det måndag igen! Inget fel med det, jag älskar alla dagar i veckan sedan jag började jobba på heltid som content creator 🙂 Det bästa med måndagar är att jag vet att jag kommer få jobba igen, hyfsat ostört, i några timmar. På helgen när alla barnen är hemma så känns det oftast som man behöver klona sig om man ska få nåt gjort så jag försöker vara så ledig jag kan. Nu tänkte jag att jag skulle berätta lite om vår händelserika helg 🙂

Den här helgen var topp! På favoritdagen, som är fredagar för mig, åkte vi till badhuset! Jag och alla fyra kidsen ensamma! Jag trodde det skulle bli en utmaning som heter duga, men det gick verkligen HUR BRA SOM HELST! Alla barnen var såååå snälla! Vi kom till badhuset vid två-tiden och då var Isadora jättehungrig så vi bestämde oss för att börja äta och sen bada, lite omvänt, men bättre att vara mätt när man ska simträna än att vara hungrig. Jag hade i vanlig ordning med mig varmkorv, men fick inte tag på den vanliga korven så det blev några varmkorvar och några wienerkorvar. Williams första korv blev en wienerkorv och det gick inte bra alls, han kunde inte komma i genom skinnet och blev otroligt frustrerad och la sin korv på golvet och satt sedan böjd över den och skrek. Jag fiskade upp en vanlig varmkorv ur termosen och försökte byta men han vägrade. Ända tills Lucas som gick runt och åt råkade trampa på hans korv och smeta ut den över golvet…! Då ville William inte ha den längre och gick med på att äta den nya korven. Tur i oturen att Lucas trampade på korven för han räddade faktiskt situationen. Haha!

img_1161
img_1162
img_1171
img_1163

Efter korven gick vi och simmade. Lucas gjorde enorma framsteg med andningen när han crawlar och Isadora crawlade (utan att andas) i en väldig fart! Jag insåg plötsligt att mina barn är bättre simmare än mig! I alla fall vad det gäller crawl för jag kan faktiskt inte det. Isadora lärde sig också att flyta i fredags! Heja heja!

William gick med på att hoppa sittandes från kanten om han inte fick vatten i ögonen och Oliver tog sig ett och annat dyk under vattnet. Det gick verkligen hur bra som helst!

När vi hade simtränat i 40 minuter fick barnen leka fritt och då ville William leka i småbarnsdelen. Den här gången vågade han åka rutschkanan också och så simmade han lite själv i virvelvindspoolen med puffarrna på. Jag höll honom i handen hela tiden 🙂 Det var en riktigt bra dag på badhuset!

Under tiden vi var på badhuset åkte Victor land och rike (nästan i alla fall) runt för att köpa utemöbler som var med på slutrean. Ingen av möblerna fanns på samma Jysk så han fick åka till Halmstad, Kållerd, Göteborg, Älvängen och Kungälv och köpa. Stackarn! 6,5 timme i bil… kan inte varit kul!

På kvällen kom min kompis Veronica och hennes son Maximilian. Vi åt svamptoast och spelade det där mordmysterium-spelet igen. Denna gången löste vi ett seriemord! Sååå roligt!

img_1178
img_1181

På lördagen plockade jag, Veronica och Maximilian svamp medan Lucas och Isadora hälsade på sin pappa i Göteborg. Förutom svamp, stötte vi på stora aggressiva myggor som bet genom jeansen! Jag har ett stort blåmärke på benet efter ett myggbett, sjukt! Vi hittade också ett helt kraniet från ett djur. Maximilian trodde att det var ett vildsvin och eftersom jag vet att det finns ganska mycket sånt här så skulle jag gissa på det jag med. Eller vad tror ni? Det är ändå rätt rejäla tänder, eller?

img_0462
img_0464

När barnen kom hem på kvällen så kollade alla utom Isadora på filmen Pixels på Netflix. Isadora var hos en granne och lekte hela kvällen, hon har sååå mycket kompisar här!

Det blev svamptoast på lördagen också!

På söndagen överraskade vi kidsen med LISEBERG! Vi har inte hunnit gå dit i sommar så det var verkligen roligt att gå dit nu 🙂 Som jag har längtat efter att få gå dit och kunna åka allt utan att ha en bebis i magen eller en nyfödd att ta hand om! Vi åkte Helix, Balder, Lisebergsbanan, Luna (nyheten!), Flumride och gick Gasten tillsammans! Det var verkligen såååååå sååå himla roligt! Nu ser vi ännu mer framemot Halloween på Liseberg!

img_1224
img_1232
img_1233
img_1241

Farmor, farfar, Veronica och Maximilian var också med så det var verkligen helt perfekt! Vi kunde sticka iväg och åka med dom stora barnen medan dom små hängde med farmor och farfar i Kaninlandet och så kunde vi komma tillbaka och åka lite med William också. Oliver satt så snällt så i barnvagnen, mer eller mindre hela dagen. Han är verkligen så nöjd med att bara titta på allt som händer! Farmor och farfar köpte en ballong till honom för att han skulle ha något att göra, men han klagade verkligen inte nånting!

Lägg ner telefonen mamma!

Det var en väldigt bra helg – helt klart!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.