Femte graviditeten

Vårsolat på altanen

Nu känns det verkligen som våren är här! Eller åtminstone väldigt väldigt nära 🙂 Igår och idag har det varit varmt och gott på vår altan så jag har suttit ute och njutit av den första vårsolen medans William och Isadora lekte i trädgården. Det är skönt nu när William inte kryper runt och käkar allt han kommer åt så man behöver inte titta på honom precis hela tiden längre 🙂

Jag roade mig med att svara på mail, köpa två nya bikinis och scrolla lite på sociala medier. Det enda som var lite jobbigt är att solen speglar sig i mobilen så man måste anstränga sig så mycket för att titta på den. Haha! Men det är verkligen i-landsproblem. Jag funderar på om jag skulle beställa en tidningsprenumeration – jag tycker det är rätt mysigt att läsa tidningar på våren/solen när det är jobbigt att titta på telefonen. Och det är ju tråkigt att inte ha något att göra på altanen haha!

Idag har jag även hunnit med ett återsim på simskolan med William. William hade många återsim att ta igen så han har simmat två gånger i veckan den sista tiden – intensivkurs! Haha! Nu har han stenkoll på var vi är nånstans när vi kommer dit och idag kom han till och med ihåg var jag hade parkerat bilen trots att jag hade parkerat den längst bort!

Nu är jag supertrött och väntar nästan bara på att få gå och lägga mig haha! Det var längesen jag var så här trött, hoppas jag inte håller på att få järnbrist eller nåt sånt..!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.